Inici » Notícies » Treballadors de l’ajuntament assisteixen al curs de formació sobre l’ús de desfibril·ladors
Actualitat

Treballadors de l’ajuntament assisteixen al curs de formació sobre l’ús de desfibril·ladors

1 min, 8 seg

Sta. Magdalena instal·larà dissabte que ve un desfibril·lador a la plaça de l’Ajuntament

Sta. Magdalena aspira a convertir-se en municipi cardioprotegit i per a açò ja ha donat un primer pas, la formació de 8 treballadors en el curs de sobre l’ús de desfibril·ladors, que s’ha impartit aquesta setmana a Benicarló, concretament en  el Mucbe. Els assistents al curs s’han format  sobre com utilitzar els aparells,  que permeten actuar de manera adequada davant les parades cardíaques. L’avantatge d’aquests aparells és que l’accés és fàcil i ràpid i que les maniobres poden ser realitzades per personal no sanitari amb seguretat i eficàcia seguint les instruccions d’ús.

curs1

Dissabte que ve, segons ha anunciat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, “anem a instal·lar el primer desfibril·lador que ens ha concedit la Diputació de Castelló i ho farem en la plaça de l’Ajuntament, un punt cèntric i en el qual creiem que és molt necessari tenir un”.

Bou anuncia que, no obstant açò “demanarem a Diputació altres tres més, que juntament amb el de la plaça i el del consultori mèdic ens permetran tenir un municipi cardioprotegit”. De fet, la intenció del consistori és instal·lar un en el col·legi públic, un altre en l’Edifici Social i finalment un altre en el poliesportiu municipal.

Els cursos de formació s’aniran realitzant progressivament per a donar l’oportunitat a més gent, que es vulga formar en l’ús dels mateixos, és per açò que, si hi ha alguna persona interessada a poder assistir a un dels cursos, ha de passar per l’Ajuntament on se li donarà informació sobre pròximes edicions.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →