Inici » Notícies » Treballadors de l’ajuntament assisteixen al curs de formació sobre l’ús de desfibril·ladors
Actualitat

Treballadors de l’ajuntament assisteixen al curs de formació sobre l’ús de desfibril·ladors

1 min, 8 seg

Sta. Magdalena instal·larà dissabte que ve un desfibril·lador a la plaça de l’Ajuntament

Sta. Magdalena aspira a convertir-se en municipi cardioprotegit i per a açò ja ha donat un primer pas, la formació de 8 treballadors en el curs de sobre l’ús de desfibril·ladors, que s’ha impartit aquesta setmana a Benicarló, concretament en  el Mucbe. Els assistents al curs s’han format  sobre com utilitzar els aparells,  que permeten actuar de manera adequada davant les parades cardíaques. L’avantatge d’aquests aparells és que l’accés és fàcil i ràpid i que les maniobres poden ser realitzades per personal no sanitari amb seguretat i eficàcia seguint les instruccions d’ús.

curs1

Dissabte que ve, segons ha anunciat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, “anem a instal·lar el primer desfibril·lador que ens ha concedit la Diputació de Castelló i ho farem en la plaça de l’Ajuntament, un punt cèntric i en el qual creiem que és molt necessari tenir un”.

Bou anuncia que, no obstant açò “demanarem a Diputació altres tres més, que juntament amb el de la plaça i el del consultori mèdic ens permetran tenir un municipi cardioprotegit”. De fet, la intenció del consistori és instal·lar un en el col·legi públic, un altre en l’Edifici Social i finalment un altre en el poliesportiu municipal.

Els cursos de formació s’aniran realitzant progressivament per a donar l’oportunitat a més gent, que es vulga formar en l’ús dels mateixos, és per açò que, si hi ha alguna persona interessada a poder assistir a un dels cursos, ha de passar per l’Ajuntament on se li donarà informació sobre pròximes edicions.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →