Inici » Notícies » Treballadors de l’ajuntament assisteixen al curs de formació sobre l’ús de desfibril·ladors
Actualitat

Treballadors de l’ajuntament assisteixen al curs de formació sobre l’ús de desfibril·ladors

1 min, 8 seg

Sta. Magdalena instal·larà dissabte que ve un desfibril·lador a la plaça de l’Ajuntament

Sta. Magdalena aspira a convertir-se en municipi cardioprotegit i per a açò ja ha donat un primer pas, la formació de 8 treballadors en el curs de sobre l’ús de desfibril·ladors, que s’ha impartit aquesta setmana a Benicarló, concretament en  el Mucbe. Els assistents al curs s’han format  sobre com utilitzar els aparells,  que permeten actuar de manera adequada davant les parades cardíaques. L’avantatge d’aquests aparells és que l’accés és fàcil i ràpid i que les maniobres poden ser realitzades per personal no sanitari amb seguretat i eficàcia seguint les instruccions d’ús.

curs1

Dissabte que ve, segons ha anunciat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, “anem a instal·lar el primer desfibril·lador que ens ha concedit la Diputació de Castelló i ho farem en la plaça de l’Ajuntament, un punt cèntric i en el qual creiem que és molt necessari tenir un”.

Bou anuncia que, no obstant açò “demanarem a Diputació altres tres més, que juntament amb el de la plaça i el del consultori mèdic ens permetran tenir un municipi cardioprotegit”. De fet, la intenció del consistori és instal·lar un en el col·legi públic, un altre en l’Edifici Social i finalment un altre en el poliesportiu municipal.

Els cursos de formació s’aniran realitzant progressivament per a donar l’oportunitat a més gent, que es vulga formar en l’ús dels mateixos, és per açò que, si hi ha alguna persona interessada a poder assistir a un dels cursos, ha de passar per l’Ajuntament on se li donarà informació sobre pròximes edicions.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma celebra el Dia internacional de les persones amb diversitat funcional

23 seg
Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Veure més notícies →