Inici » Notícies » Turisme de l’IMSERSO
Actualitat

Turisme de l’IMSERSO

47 seg

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, que ja està obert el termini per a poder acollir-se al Programa de Turisme de l’IMSERSO, que cada any convoca el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat del govern d’Espanya.

33168571_1938124442887023_8540689849898762240_n

D’aquesta manera, fins al pròxim 14 de juny està obert el termini per a poder sol·licitar alguna de les modalitats oferides pel Programa de Turisme, amb estades d’una durada d’entre 5 i 15 dies.

Podran acollir-se a aquest programa els pensionistes de jubilació del Sistema Públic Español de Pensions, els pensionistes de viduïtat amb 55 o més anys d’edat, els pensionistes per altres conceptes, o perceptors de prestacions o subsidis de desocupació, amb 60 o més anys d’edat i ser titular o beneficiari del sistema de la Seguretat Social Espanyola, amb edat igual o superior a 65 anys i a més, els acompanyants sense necessitat de reunir els requisits d’edat i pensió.

Totes les persones que vulguen acollir-se a aquest programa de l’IMSERSO poden obtenir més informació en els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena de dilluns a divendres de 9 a 13 hores, i hauran d’aportar el DNI i el certificat de pensions.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →