Inici » Notícies » Últims dies per a inscriure´s a la X Marxa Senderista pel terme de Sta. Magdalena
Actualitat

Últims dies per a inscriure´s a la X Marxa Senderista pel terme de Sta. Magdalena

1 min, 1 seg

marxa4

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa, que fins al proper dijous estarà obert el termini d’inscripció per a la X Marxa Senderista pel terme municipal, que tindrà lloc el proper diumenge, 12 de maig. Es tracta d’una cita ineludible per als amants del senderisme, que durant aquesta jornada mantenen contacte ple amb la naturalesa.

Segons ha detallat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, en aquesta ocasió, els senderistes, partiran del poliesportiu municipal en direcció a l’ermita de Sant Vicent, posteriorment caminaran per la zona de ‘l´Esquerola’, en la qual els treballadors de la brigada forestal, EMERGE, han condicionat una sendera, per la qual discorreran els participants de la X Marxa Senderista.

A més, els caminants, que opten pel recorregut més llarg, d’aproximadament uns 18 quilòmetres, gaudiran de les vistes de la zona del ‘Pou de la Bassa del Mas’, les oliveres mil·lenàries, Les carrasques del ‘Pubill’, la sendera de la ‘Selleta’, també condicionada per la brigada EPAMER l’any passat, baixaran pel Palmeral i emprendran el descens pel barranc de ‘La Carrera’ fins a arribar al pavelló poliesportiu municipal, lloc en el qual, com cada any, se celebrarà el dinar de germanor entre organització i participants d’aquesta marxa, que arriba ja a la seua desena edició.

La inscripció es pot fer presencialment a les oficines de l’Ajuntament de Sta. Magdalena o de manera on-line, enviant un formulari, que es repartirà en breu, al correu electrònic: [email protected] El preu d’inscripció a la marxa és de 13 €, els adults i 7 € els menors de 12 anys.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →