Inici » Notícies » Xarop Teatre representa en Santa Magdalena “El conte de l’àvar”
Actualitat

Xarop Teatre representa en Santa Magdalena “El conte de l’àvar”

57 seg

L’Auditori de Santa Magdalena acollia, dissabte passat, a la vesprada, un dels actes de la II Setmana de la Dona, destinats al públic familiar. D’aquesta manera, Xarop Teatre, la companyia que dirigeix Carles Benlliure, va posar en escena “El conte de l’Àvar”, la història d’un home que dirigeix la seua fàbrica, maltracta animals i persones que treballen per a ell. En un lloc secret guarda els seus diners que només gasta per a satisfer-se a si mateix. Un dia apareix una dona demanant treball, ell s’aprofita de la seua necessitat, li paga poc i la maltracta, així i tot ella li tracta amb molt d’afecte i li convida a menjar a la seua casa, però ell segueix igual. Un dia, ella es transforma en una Elfa i li fa veure com es comporta, li fa viure el que fa a uns altres i, finalment, li mostra el seu futur com a ancià, en cadira de rodes i maltractat pel seu cuidador, esperant només la mort… Això fa que ell canvie i s’adone que una altra manera de viure és possible.

El públic assistent a la representació va gaudir d’un magnífic espectacle, amb un missatge ple de càrrega emocional, amb valors com la humilitat com a protagonistes de la representació.

Finalitzada l’actuació el públic va poder realitzar-se fotografies amb les titelles i personatges, que van formar part de l’espectacle.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →