Inici » Notícies » Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena
Actualitat

Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena

28 seg

L’Auditori de Santa Magdalena acollia dissabte passat, 12 de novembre, una xarrada sobre “Educació sexe-afectiva per a famílies”, impartida per Sara Soro i organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santa Magdalena. Sara Soro compta amb més de 10 anys d’experiència en educació social, afectiu-sexual i atenció a persones amb discapacitat.

Durant la xarrada es va reflexionar sobre sexualitat i educació emocional, el sistema sociopolític heteropatriarcal, mites de la pornografia, erotisme i molts temes més, que li van ser plantejats a l’educadora, Sara Soro.

També es va posar l’accent principalment en qüestions relacionades amb el sexe i la població adolescent, oferint a les famílies algunes eines a l’hora d’abordar determinades qüestions.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →