Inici » Notícies » Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena
Actualitat

Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena

28 seg

L’Auditori de Santa Magdalena acollia dissabte passat, 12 de novembre, una xarrada sobre “Educació sexe-afectiva per a famílies”, impartida per Sara Soro i organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santa Magdalena. Sara Soro compta amb més de 10 anys d’experiència en educació social, afectiu-sexual i atenció a persones amb discapacitat.

Durant la xarrada es va reflexionar sobre sexualitat i educació emocional, el sistema sociopolític heteropatriarcal, mites de la pornografia, erotisme i molts temes més, que li van ser plantejats a l’educadora, Sara Soro.

També es va posar l’accent principalment en qüestions relacionades amb el sexe i la població adolescent, oferint a les famílies algunes eines a l’hora d’abordar determinades qüestions.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →