Inici » Notícies » Xiomara Abello guanya el Premi del Públic de el ‘Petit Festival’ de Benicarló
Actualitat

Xiomara Abello guanya el Premi del Públic de el ‘Petit Festival’ de Benicarló

57 seg

La cantautora, d’arrels magdaleners, Xiomara Abello, s’ha convertit en la guanyadora del Premi del Públic de la tercera edició del Concurs de Cantautors amb la ‘Veu Petita’ de Benicarló.

xiomaraabello

El jurat compost per Lissy López, Alicia Coscollano, Carlos Manzanares, Abraham Rivas i Josep Barberà ha resolt atorgar el primer premi a Roigé.

El segon premi ha estat para Sandra Bautista, mentre que el tercer ha estat para Xiomara Abello, qui a més ha estat la guanyadora del Premi del Públic, al com aquest any només optaven les cançons inèdites, no publicades ni comercialitzades amb anterioritat.

Xiomara, de Santa Magdalena de Polpís i de 29 anys, va presentar les seves cançons: ‘Pena, aigua, aire’ i ‘Dia de Neteja’ i va ser una de les tres participants més votades pel públic, que finalment ha estat reconeguda com a guanyadora d’aquest premi pel jurat.

Aquest premi és guardonat amb cinc sessions d’enregistrament en ‘El Tercer Studios’.

Xiomara Abello actuarà a Benicarló durant l’estiu, en una jornada musical organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, en una data encara per concretar.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha volgut transmetre a Xiomara el seu més sincera enhorabona. “Com a alcalde estic molt orgullós del premi aconseguit per Xiomara i aprofito aquestes línies per animar-la perquè segueixi avançant amb la seva trajectòria musical, que segur estarà repleta d’èxits com aquest”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →