Inici » Notícies » Xiomara Abello guanya el Premi del Públic de el ‘Petit Festival’ de Benicarló
Actualitat

Xiomara Abello guanya el Premi del Públic de el ‘Petit Festival’ de Benicarló

57 seg

La cantautora, d’arrels magdaleners, Xiomara Abello, s’ha convertit en la guanyadora del Premi del Públic de la tercera edició del Concurs de Cantautors amb la ‘Veu Petita’ de Benicarló.

xiomaraabello

El jurat compost per Lissy López, Alicia Coscollano, Carlos Manzanares, Abraham Rivas i Josep Barberà ha resolt atorgar el primer premi a Roigé.

El segon premi ha estat para Sandra Bautista, mentre que el tercer ha estat para Xiomara Abello, qui a més ha estat la guanyadora del Premi del Públic, al com aquest any només optaven les cançons inèdites, no publicades ni comercialitzades amb anterioritat.

Xiomara, de Santa Magdalena de Polpís i de 29 anys, va presentar les seves cançons: ‘Pena, aigua, aire’ i ‘Dia de Neteja’ i va ser una de les tres participants més votades pel públic, que finalment ha estat reconeguda com a guanyadora d’aquest premi pel jurat.

Aquest premi és guardonat amb cinc sessions d’enregistrament en ‘El Tercer Studios’.

Xiomara Abello actuarà a Benicarló durant l’estiu, en una jornada musical organitzada per l’Ajuntament de la ciutat, en una data encara per concretar.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha volgut transmetre a Xiomara el seu més sincera enhorabona. “Com a alcalde estic molt orgullós del premi aconseguit per Xiomara i aprofito aquestes línies per animar-la perquè segueixi avançant amb la seva trajectòria musical, que segur estarà repleta d’èxits com aquest”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →