Inici » Notícies » Sta. Magdalena acomiada les seues festes més multitudinàries
Actualitat

Sta. Magdalena acomiada les seues festes més multitudinàries

55 seg

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena 2015 ja són història i es tancava un capítol festiu, amb el castell de focs artificials, disparat per Pirotècnia Tomás de Benicarló.

focs3
L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ja ha fet una valoració i ha destacat “l’alta participació de veïns i visitants en tots els actes programats, sobretot en el concert de Pep Gimeno, Botifarra i el musical Mamma Mia, en el qual aconseguim superar els 1000 espectadors, alguna cosa que en la nostra localitat no s’havia produït abans”.

Bou, d’altra banda, donava les gràcies “a la comissió de festes i treballadors de l’ajuntament sense els quins les festes tampoc podrien dur-se a terme, ja que estem parlant d’un èxit col·lectiu”. Al mateix temps, l’alcalde també agraïa “la comprensió dels veïns, ja que hi ha hagut molt tràfic en la població i a poc a poc hem solucionat els petits problemes que s’hagen pogut produir”.

Des del consistori també han explicat que no hi ha hagut cap contratemps important i que afortunadament durant els festejos taurins, pràcticament no han hagut d’intervenir els serveis sanitaris.

L’alcalde, a més anunciava que ja s’han posat a treballar en les Festes Patronals del pròxim any i que després de l’èxit d’alguns dels actes d’aquesta edició, ja s’està pensant en la programació de les Festes del 2016.

focs focs2

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →