Inici » Notícies » Sta. Magdalena acomiada les seues festes més multitudinàries
Actualitat

Sta. Magdalena acomiada les seues festes més multitudinàries

55 seg

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena 2015 ja són història i es tancava un capítol festiu, amb el castell de focs artificials, disparat per Pirotècnia Tomás de Benicarló.

focs3
L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ja ha fet una valoració i ha destacat “l’alta participació de veïns i visitants en tots els actes programats, sobretot en el concert de Pep Gimeno, Botifarra i el musical Mamma Mia, en el qual aconseguim superar els 1000 espectadors, alguna cosa que en la nostra localitat no s’havia produït abans”.

Bou, d’altra banda, donava les gràcies “a la comissió de festes i treballadors de l’ajuntament sense els quins les festes tampoc podrien dur-se a terme, ja que estem parlant d’un èxit col·lectiu”. Al mateix temps, l’alcalde també agraïa “la comprensió dels veïns, ja que hi ha hagut molt tràfic en la població i a poc a poc hem solucionat els petits problemes que s’hagen pogut produir”.

Des del consistori també han explicat que no hi ha hagut cap contratemps important i que afortunadament durant els festejos taurins, pràcticament no han hagut d’intervenir els serveis sanitaris.

L’alcalde, a més anunciava que ja s’han posat a treballar en les Festes Patronals del pròxim any i que després de l’èxit d’alguns dels actes d’aquesta edició, ja s’està pensant en la programació de les Festes del 2016.

focs focs2

Notícies relacionades

Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Noticies

Xarrada sobre Educació sexe-afectiva per a famílies a Santa Magdalena

28 seg
Veure més notícies →