Inici » Notícies » Sta. Magdalena acomiada les seues festes més multitudinàries
Actualitat

Sta. Magdalena acomiada les seues festes més multitudinàries

55 seg

Les Festes Patronals de Sta. Magdalena 2015 ja són història i es tancava un capítol festiu, amb el castell de focs artificials, disparat per Pirotècnia Tomás de Benicarló.

focs3
L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ja ha fet una valoració i ha destacat “l’alta participació de veïns i visitants en tots els actes programats, sobretot en el concert de Pep Gimeno, Botifarra i el musical Mamma Mia, en el qual aconseguim superar els 1000 espectadors, alguna cosa que en la nostra localitat no s’havia produït abans”.

Bou, d’altra banda, donava les gràcies “a la comissió de festes i treballadors de l’ajuntament sense els quins les festes tampoc podrien dur-se a terme, ja que estem parlant d’un èxit col·lectiu”. Al mateix temps, l’alcalde també agraïa “la comprensió dels veïns, ja que hi ha hagut molt tràfic en la població i a poc a poc hem solucionat els petits problemes que s’hagen pogut produir”.

Des del consistori també han explicat que no hi ha hagut cap contratemps important i que afortunadament durant els festejos taurins, pràcticament no han hagut d’intervenir els serveis sanitaris.

L’alcalde, a més anunciava que ja s’han posat a treballar en les Festes Patronals del pròxim any i que després de l’èxit d’alguns dels actes d’aquesta edició, ja s’està pensant en la programació de les Festes del 2016.

focs focs2

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →