Inici » Notícies » Del 25 al 27 de maig el CEIP Albert Selma de Santa Magdalena programa les VII Jornades Culturals i Esportives
Actualitat

Del 25 al 27 de maig el CEIP Albert Selma de Santa Magdalena programa les VII Jornades Culturals i Esportives

48 seg

La direcció del CEIP Albert Selma de Santa Magdalena ja ha donat a conéixer la programació de les VII Jornades Culturals i Esportives, que com cada any organitza en l’últim trimestre del curs escolar.

La programació s’iniciarà el dimecres dia 25 de maig, a les 10.30h, en la zona exterior del pavelló poliesportiu amb unes sessions de zumba en família, que seran a càrrec de la instructora, Rebeca Bou. Posteriorment, entre les 12 i les 14h es realitzarà una xarrada i taller pràctic per a les famílies a l’Auditori Municipal sobre alimentació saludable.

Les activitats continuaran el dijous, 26 de maig amb una exposició de receptes de desdejunis saludables i l’elaboració d’un receptari entre les 10.30h i les 11.15 en les instal·lacions del col·legi, mentre que de 12 a 13.45h s’ha organitzat el circuit infantil “Roda la roda”, en la pista poliesportiva del col·legi.

Les VII Jornades Culturals i Esportives del CEIP Albert*Selma finalitzaran el divendres, 27 de maig amb la següent programació: de 10.30 a 11.15h, I Jornada de “Lectura a la natura” al pati del col·legi i entre les 12 i les 13.45h es realitzarà el tradicional espectacle, “Tu sí que vals”, a l’Auditori Municipal.

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest a Santa Magdalena per a la XVII Reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

26 seg
Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Veure més notícies →