Inici » Notícies » Sta. Magdalena presenta la programació de les Festes de la Joventut
Actualitat

Sta. Magdalena presenta la programació de les Festes de la Joventut

1 min, 23 seg

FESTESJOVENTUT1  quico

L’Associació Juvenil, Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena,  ja ha donat a conèixer la programació de les Festes de la Joventut, que se celebraran els dies 15 i 16 de juliol i que són l’avantsala de les Festes Patronals de 2016, que donaran començament el dia 21 de juliol.

L’entitat juvenil ha preparat un cap de setmana ple d’activitats i diversió per a tots els públics, que s’iniciarà el divendres dia 15, a les 21 hores amb la nit ChillOut en el poliesportiu municipal. Hi haurà begudes exòtiques i refrescants, que ajudaran a combatre la calor als peus de la Serra de Irta.

El dissabte, 16 de juliol, a les 12 hores tindran lloc les competicions de natació en la piscina municipal, per part dels alumnes, que han participat en el curs d’iniciació i perfeccionament de natació i a les 18 hores, el motoclub De Bar en Bar, organitza una carrera de lents. A més, a partir de les 18.30 hores es podran degustar pinxos.

Un altre dels clàssics de les Festes de la Joventut és el concurs de Coques Dolces i Salades, que arriba ja a la seua vuitena edició. Els seus premis es donaran a conèixer durant el sopar de pa i porta, que es desenvoluparà a les 21 hores en el poliesportiu municipal.

La Kinky Band amenitzarà una vetlada en la qual tampoc faltarà el concurs de ‘cremaets’. La vetlada es finalitzarà amb discomóvil El Sarao i la Festa de l’Escuma.

Les Festes de la Joventut són l’avantsala de les Festes Patronals, que s’iniciaran el dia 21 de juliol amb l’acte d’exaltació de les Festeres i Festers Infantils, i en el qual Mariló Bou Ayza exercirà com mantenedora de l’acte.

Enguany un dels plats forts de la programació és el concert de Quico El Célio, el Noi i el Mut de Ferrereries, que actuaran el dia 28 de juliol amb entrada gratuïta.

A més, hi haurà espectaculars revetles, sopars populars, concerts de música i exposicions tant de pintura com de manualitats i treballs artesans, entre altres activitats.

festesjoventut3

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest a Santa Magdalena per a la XVII Reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

26 seg
Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Veure més notícies →