Inici » Notícies » Sta. Magdalena presenta la programació de les Festes de la Joventut
Actualitat

Sta. Magdalena presenta la programació de les Festes de la Joventut

1 min, 23 seg

FESTESJOVENTUT1  quico

L’Associació Juvenil, Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena,  ja ha donat a conèixer la programació de les Festes de la Joventut, que se celebraran els dies 15 i 16 de juliol i que són l’avantsala de les Festes Patronals de 2016, que donaran començament el dia 21 de juliol.

L’entitat juvenil ha preparat un cap de setmana ple d’activitats i diversió per a tots els públics, que s’iniciarà el divendres dia 15, a les 21 hores amb la nit ChillOut en el poliesportiu municipal. Hi haurà begudes exòtiques i refrescants, que ajudaran a combatre la calor als peus de la Serra de Irta.

El dissabte, 16 de juliol, a les 12 hores tindran lloc les competicions de natació en la piscina municipal, per part dels alumnes, que han participat en el curs d’iniciació i perfeccionament de natació i a les 18 hores, el motoclub De Bar en Bar, organitza una carrera de lents. A més, a partir de les 18.30 hores es podran degustar pinxos.

Un altre dels clàssics de les Festes de la Joventut és el concurs de Coques Dolces i Salades, que arriba ja a la seua vuitena edició. Els seus premis es donaran a conèixer durant el sopar de pa i porta, que es desenvoluparà a les 21 hores en el poliesportiu municipal.

La Kinky Band amenitzarà una vetlada en la qual tampoc faltarà el concurs de ‘cremaets’. La vetlada es finalitzarà amb discomóvil El Sarao i la Festa de l’Escuma.

Les Festes de la Joventut són l’avantsala de les Festes Patronals, que s’iniciaran el dia 21 de juliol amb l’acte d’exaltació de les Festeres i Festers Infantils, i en el qual Mariló Bou Ayza exercirà com mantenedora de l’acte.

Enguany un dels plats forts de la programació és el concert de Quico El Célio, el Noi i el Mut de Ferrereries, que actuaran el dia 28 de juliol amb entrada gratuïta.

A més, hi haurà espectaculars revetles, sopars populars, concerts de música i exposicions tant de pintura com de manualitats i treballs artesans, entre altres activitats.

festesjoventut3

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Veure més notícies →