Inici » Notícies » La Piscina Municipal celebra la Water Festival
Actualitat

La Piscina Municipal celebra la Water Festival

56 seg

L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena, torna a apostar per la Water Festival per a aquest cap de setmana vinent.

DSC_0367
Així, el divendres 12 d’agost i el dissabte, dia 13 es tornaran a fusionar l’aigua i la música en un gran espectacle, que tindrà lloc en les instal·lacions de la piscina municipal. L’entrada és totalment gratuïta.

El divendres, a la vesprada i dins de l’horari de piscina, la instal·lació s’ambientarà ja amb música chill out i es començaran a servir còctels refrescants. D’igual manera, el dissabte a la vesprada, la piscina es convertirà en una gran terrassa amb música relaxant i còctels estiuencs, que seran sens dubte solament un aperitiu de la gran nit,
Water Festival.

A partir de les 23 hores, donarà començament aquesta festa eivissenca, organitzada per l’associació juvenil i que estarà amenitzada per dj´s locals i on la festa i diversió estan més que garantits.

“Es tracta d’una gran festa, per a tots els públics, en la qual a més dels nostres còctels refrescants i la música dels dj´s, sempre tenim preparada alguna sorpresa per al nombrós públic, que cada any puja fins a la piscina per a passar una divertida nit d’agost”, ha explicat Iván Pegueroles, president de l’Associació Juvenil Pont de
l´Agüelo Queixalet.

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest a Santa Magdalena per a la XVII Reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

26 seg
Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Veure més notícies →