Inici » Notícies » La Piscina Municipal celebra la Water Festival
Actualitat

La Piscina Municipal celebra la Water Festival

56 seg

L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena, torna a apostar per la Water Festival per a aquest cap de setmana vinent.

DSC_0367
Així, el divendres 12 d’agost i el dissabte, dia 13 es tornaran a fusionar l’aigua i la música en un gran espectacle, que tindrà lloc en les instal·lacions de la piscina municipal. L’entrada és totalment gratuïta.

El divendres, a la vesprada i dins de l’horari de piscina, la instal·lació s’ambientarà ja amb música chill out i es començaran a servir còctels refrescants. D’igual manera, el dissabte a la vesprada, la piscina es convertirà en una gran terrassa amb música relaxant i còctels estiuencs, que seran sens dubte solament un aperitiu de la gran nit,
Water Festival.

A partir de les 23 hores, donarà començament aquesta festa eivissenca, organitzada per l’associació juvenil i que estarà amenitzada per dj´s locals i on la festa i diversió estan més que garantits.

“Es tracta d’una gran festa, per a tots els públics, en la qual a més dels nostres còctels refrescants i la música dels dj´s, sempre tenim preparada alguna sorpresa per al nombrós públic, que cada any puja fins a la piscina per a passar una divertida nit d’agost”, ha explicat Iván Pegueroles, president de l’Associació Juvenil Pont de
l´Agüelo Queixalet.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →