Inici » Notícies » Sta. Magdalena inicia la tramitació del conveni amb la Diputació per a finalitzar les obres de l’auditori
Actualitat

Sta. Magdalena inicia la tramitació del conveni amb la Diputació per a finalitzar les obres de l’auditori

38 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que el consistori ha presentat avui tota la tramitació amb la qual es dóna llum verda al conveni de col·laboració amb la Diputació de Castelló, que permetrà finalitzar les obres de construcció de l’auditori, que se situa en els baixos de l’Edifici Social.

IMG_1146

El pressupost global de l’obra és de 105.927 €. La Diputació es farà càrrec de 100.000 €, una vegada es signe el conveni, mentre que els 5.927 restants seran d’aportació municipal. Bou ha explicat que: “avui iniciem la tramitació de la documentació i una vegada signat el conveni presentarem el projecte i ho passarem pel ple municipal per a posteriorment licitar l’obra”. En aquest sentit l’alcalde confia que les obres puguen executar-se “aproximadament en el mes de setembre”.

El futur auditori disposarà d’unes 170 butaques, que permetran dotar al municipi d’una infraestructura en la qual poder realitzar tot tipus d’actes, ja que en l’actualitat Sta. Magdalena no disposa d’un local amb aquestes característiques.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →