Inici » Notícies » Sta. Magdalena inicia la tramitació del conveni amb la Diputació per a finalitzar les obres de l’auditori
Actualitat

Sta. Magdalena inicia la tramitació del conveni amb la Diputació per a finalitzar les obres de l’auditori

38 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat que el consistori ha presentat avui tota la tramitació amb la qual es dóna llum verda al conveni de col·laboració amb la Diputació de Castelló, que permetrà finalitzar les obres de construcció de l’auditori, que se situa en els baixos de l’Edifici Social.

IMG_1146

El pressupost global de l’obra és de 105.927 €. La Diputació es farà càrrec de 100.000 €, una vegada es signe el conveni, mentre que els 5.927 restants seran d’aportació municipal. Bou ha explicat que: “avui iniciem la tramitació de la documentació i una vegada signat el conveni presentarem el projecte i ho passarem pel ple municipal per a posteriorment licitar l’obra”. En aquest sentit l’alcalde confia que les obres puguen executar-se “aproximadament en el mes de setembre”.

El futur auditori disposarà d’unes 170 butaques, que permetran dotar al municipi d’una infraestructura en la qual poder realitzar tot tipus d’actes, ja que en l’actualitat Sta. Magdalena no disposa d’un local amb aquestes característiques.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →