Inici » Notícies » Tota la informació de Sta. Magdalena en el mòbil
Actualitat

Tota la informació de Sta. Magdalena en el mòbil

1 min, 9 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena engega des d’avui una aplicació perquè tots els veïns, que ho desitgen i de forma totalment gratuïta puguen rebre en els seus telèfons mòbils tota la informació relacionada amb el municipi.

 

17757507_1499906136708858_1446776688371366891_n

 

Bandos.es és una aplicació moderna i fàcil d’utilitzar dissenyada perquè estigues informat en tot moment dels bàndols i de la informació d’interès de Sta. Magdalena. D’aquesta manera, es podran  rebre notificacions instantànies directament en el mòbil quan es publiquen bàndols i notícies d’interès.

L’aplicació ja està operativa, tant per a IOS com  per al sistema Android i pot descarregar-se des de la pròpia pàgina web www.bandos.es o en la Google store de Android o App Store d’Apple.

El funcionament és molt senzill i únicament es demana que s’introduïsca el codi postal de Sta. Magdalena per a poder començar a funcionar.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assenyala que: “el principal objectiu és fer arribar a tots els veïns i veïnes els serveis municipals i facilitar-los qualsevol tipus de gestió, per a tenir també aquest contacte permanent, que ens permeta millorar com a poble. Es tracta que qualsevol consulta siga el més àgil i eficaç possible”.

La app és molt dinàmica i interactiva per a poder oferir l’última hora de tot el que envolta a l’Ajuntament i al poble, d’aquesta forma “pretenem que els nostres veïns i veïnes puguen participar de tot el que passa i puguen realitzar les seues aportacions, per a seguir millorant aquesta Institució però sobretot per a seguir millorant com a localitat. És una forma de millorar la relació entre l’administració i el poble”.

bandos1

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest a Santa Magdalena per a la XVII Reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

26 seg
Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Veure més notícies →