Inici » Notícies » Tota la informació de Sta. Magdalena en el mòbil
Actualitat

Tota la informació de Sta. Magdalena en el mòbil

1 min, 9 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena engega des d’avui una aplicació perquè tots els veïns, que ho desitgen i de forma totalment gratuïta puguen rebre en els seus telèfons mòbils tota la informació relacionada amb el municipi.

 

17757507_1499906136708858_1446776688371366891_n

 

Bandos.es és una aplicació moderna i fàcil d’utilitzar dissenyada perquè estigues informat en tot moment dels bàndols i de la informació d’interès de Sta. Magdalena. D’aquesta manera, es podran  rebre notificacions instantànies directament en el mòbil quan es publiquen bàndols i notícies d’interès.

L’aplicació ja està operativa, tant per a IOS com  per al sistema Android i pot descarregar-se des de la pròpia pàgina web www.bandos.es o en la Google store de Android o App Store d’Apple.

El funcionament és molt senzill i únicament es demana que s’introduïsca el codi postal de Sta. Magdalena per a poder començar a funcionar.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assenyala que: “el principal objectiu és fer arribar a tots els veïns i veïnes els serveis municipals i facilitar-los qualsevol tipus de gestió, per a tenir també aquest contacte permanent, que ens permeta millorar com a poble. Es tracta que qualsevol consulta siga el més àgil i eficaç possible”.

La app és molt dinàmica i interactiva per a poder oferir l’última hora de tot el que envolta a l’Ajuntament i al poble, d’aquesta forma “pretenem que els nostres veïns i veïnes puguen participar de tot el que passa i puguen realitzar les seues aportacions, per a seguir millorant aquesta Institució però sobretot per a seguir millorant com a localitat. És una forma de millorar la relació entre l’administració i el poble”.

bandos1

Notícies relacionades

Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Veure més notícies →