Inici » Notícies » Tota la informació de Sta. Magdalena en el mòbil
Actualitat

Tota la informació de Sta. Magdalena en el mòbil

1 min, 9 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena engega des d’avui una aplicació perquè tots els veïns, que ho desitgen i de forma totalment gratuïta puguen rebre en els seus telèfons mòbils tota la informació relacionada amb el municipi.

 

17757507_1499906136708858_1446776688371366891_n

 

Bandos.es és una aplicació moderna i fàcil d’utilitzar dissenyada perquè estigues informat en tot moment dels bàndols i de la informació d’interès de Sta. Magdalena. D’aquesta manera, es podran  rebre notificacions instantànies directament en el mòbil quan es publiquen bàndols i notícies d’interès.

L’aplicació ja està operativa, tant per a IOS com  per al sistema Android i pot descarregar-se des de la pròpia pàgina web www.bandos.es o en la Google store de Android o App Store d’Apple.

El funcionament és molt senzill i únicament es demana que s’introduïsca el codi postal de Sta. Magdalena per a poder començar a funcionar.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, assenyala que: “el principal objectiu és fer arribar a tots els veïns i veïnes els serveis municipals i facilitar-los qualsevol tipus de gestió, per a tenir també aquest contacte permanent, que ens permeta millorar com a poble. Es tracta que qualsevol consulta siga el més àgil i eficaç possible”.

La app és molt dinàmica i interactiva per a poder oferir l’última hora de tot el que envolta a l’Ajuntament i al poble, d’aquesta forma “pretenem que els nostres veïns i veïnes puguen participar de tot el que passa i puguen realitzar les seues aportacions, per a seguir millorant aquesta Institució però sobretot per a seguir millorant com a localitat. És una forma de millorar la relació entre l’administració i el poble”.

bandos1

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →