Inici » Notícies » La Generalitat adequarà el camí que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella
Actualitat

La Generalitat adequarà el camí que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella

53 seg

La Generalitat invertirà 415.000 € en la millora del camí rural, que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella. Així ho ha anunciat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, després d’una reunió mantinguda ahir amb el director general d’Agricultura, Medi Ambient i Aigua de la Generalitat, Roger Llanes,  en la qual va participar el delegat territorial de presidència, Adolf Sanmartín, així com alcaldes d’altres poblacions del Baix Maestrat.

IMG_5378

El primer edil magdalener ha mostrat la seua satisfacció ja que “portem més de 9 anys reclamant aquesta obra i per fi ara la Generalitat atén la nostra petició de millorar el ferm d’una carretera, que encara que és secundària, és molt utilitzada per veïns no solament de Sta. Magdalena sinó de l’interior de la província, ja que uneix la costa amb els municipis de l’interior”.

Segons ha detallat Bou, el projecte ja està redactat i en aquests moments es troba “en procés de contractació, perquè una vegada redactat el plec en uns 3 o 4 mesos es traga ja a licitació”. De fet, segons ha confirmat el director general d’Agricultura les obres podrien començar l’últim trimestre de l’any.

“Estem molt satisfets i ara només esperem que en breu donen inici els treballs, que redundaran en una millora de la seguretat vial”, matisa l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →