Inici » Notícies » La Generalitat adequarà el camí que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella
Actualitat

La Generalitat adequarà el camí que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella

53 seg

La Generalitat invertirà 415.000 € en la millora del camí rural, que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella. Així ho ha anunciat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, després d’una reunió mantinguda ahir amb el director general d’Agricultura, Medi Ambient i Aigua de la Generalitat, Roger Llanes,  en la qual va participar el delegat territorial de presidència, Adolf Sanmartín, així com alcaldes d’altres poblacions del Baix Maestrat.

IMG_5378

El primer edil magdalener ha mostrat la seua satisfacció ja que “portem més de 9 anys reclamant aquesta obra i per fi ara la Generalitat atén la nostra petició de millorar el ferm d’una carretera, que encara que és secundària, és molt utilitzada per veïns no solament de Sta. Magdalena sinó de l’interior de la província, ja que uneix la costa amb els municipis de l’interior”.

Segons ha detallat Bou, el projecte ja està redactat i en aquests moments es troba “en procés de contractació, perquè una vegada redactat el plec en uns 3 o 4 mesos es traga ja a licitació”. De fet, segons ha confirmat el director general d’Agricultura les obres podrien començar l’últim trimestre de l’any.

“Estem molt satisfets i ara només esperem que en breu donen inici els treballs, que redundaran en una millora de la seguretat vial”, matisa l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →