Inici » Notícies » La Generalitat adequarà el camí que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella
Actualitat

La Generalitat adequarà el camí que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella

53 seg

La Generalitat invertirà 415.000 € en la millora del camí rural, que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella. Així ho ha anunciat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, després d’una reunió mantinguda ahir amb el director general d’Agricultura, Medi Ambient i Aigua de la Generalitat, Roger Llanes,  en la qual va participar el delegat territorial de presidència, Adolf Sanmartín, així com alcaldes d’altres poblacions del Baix Maestrat.

IMG_5378

El primer edil magdalener ha mostrat la seua satisfacció ja que “portem més de 9 anys reclamant aquesta obra i per fi ara la Generalitat atén la nostra petició de millorar el ferm d’una carretera, que encara que és secundària, és molt utilitzada per veïns no solament de Sta. Magdalena sinó de l’interior de la província, ja que uneix la costa amb els municipis de l’interior”.

Segons ha detallat Bou, el projecte ja està redactat i en aquests moments es troba “en procés de contractació, perquè una vegada redactat el plec en uns 3 o 4 mesos es traga ja a licitació”. De fet, segons ha confirmat el director general d’Agricultura les obres podrien començar l’últim trimestre de l’any.

“Estem molt satisfets i ara només esperem que en breu donen inici els treballs, que redundaran en una millora de la seguretat vial”, matisa l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →