Inici » Notícies » La Generalitat adequarà el camí que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella
Actualitat

La Generalitat adequarà el camí que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella

53 seg

La Generalitat invertirà 415.000 € en la millora del camí rural, que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella. Així ho ha anunciat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, després d’una reunió mantinguda ahir amb el director general d’Agricultura, Medi Ambient i Aigua de la Generalitat, Roger Llanes,  en la qual va participar el delegat territorial de presidència, Adolf Sanmartín, així com alcaldes d’altres poblacions del Baix Maestrat.

IMG_5378

El primer edil magdalener ha mostrat la seua satisfacció ja que “portem més de 9 anys reclamant aquesta obra i per fi ara la Generalitat atén la nostra petició de millorar el ferm d’una carretera, que encara que és secundària, és molt utilitzada per veïns no solament de Sta. Magdalena sinó de l’interior de la província, ja que uneix la costa amb els municipis de l’interior”.

Segons ha detallat Bou, el projecte ja està redactat i en aquests moments es troba “en procés de contractació, perquè una vegada redactat el plec en uns 3 o 4 mesos es traga ja a licitació”. De fet, segons ha confirmat el director general d’Agricultura les obres podrien començar l’últim trimestre de l’any.

“Estem molt satisfets i ara només esperem que en breu donen inici els treballs, que redundaran en una millora de la seguretat vial”, matisa l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →