Inici » Notícies » La Generalitat adequarà el camí que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella
Actualitat

La Generalitat adequarà el camí que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella

53 seg

La Generalitat invertirà 415.000 € en la millora del camí rural, que uneix Sta. Magdalena amb La Salzadella. Així ho ha anunciat l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, després d’una reunió mantinguda ahir amb el director general d’Agricultura, Medi Ambient i Aigua de la Generalitat, Roger Llanes,  en la qual va participar el delegat territorial de presidència, Adolf Sanmartín, així com alcaldes d’altres poblacions del Baix Maestrat.

IMG_5378

El primer edil magdalener ha mostrat la seua satisfacció ja que “portem més de 9 anys reclamant aquesta obra i per fi ara la Generalitat atén la nostra petició de millorar el ferm d’una carretera, que encara que és secundària, és molt utilitzada per veïns no solament de Sta. Magdalena sinó de l’interior de la província, ja que uneix la costa amb els municipis de l’interior”.

Segons ha detallat Bou, el projecte ja està redactat i en aquests moments es troba “en procés de contractació, perquè una vegada redactat el plec en uns 3 o 4 mesos es traga ja a licitació”. De fet, segons ha confirmat el director general d’Agricultura les obres podrien començar l’últim trimestre de l’any.

“Estem molt satisfets i ara només esperem que en breu donen inici els treballs, que redundaran en una millora de la seguretat vial”, matisa l’alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Noticies

Jornada de Portes Obertes en el CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

30 seg
Veure més notícies →