Inici » Notícies » Iniciades les obres de remodelació del local de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena
Actualitat

Iniciades les obres de remodelació del local de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena

1 min, 6 seg

obres3

Aquesta mateixa setmana han començat les obres de remodelació, a Sta. Magdalena, de la seu de l’Agrupació Musical, que són finançades, en un 80%, a través d’una subvenció de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Concretament, la conselleria ha concedit a la banda de Sta. Magdalena 19.981,12€.

Aquestes obres suposen, una remodelació integral de tota la seu social de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, que millorarà d’aquesta manera, tant la seua seu com l’Escola de Música.

obres1

Vicent Pegueroles, president de l’entitat, ha explicat que: “se substituirà tota la il·luminació per una altra de major eficiència energètica, se suprimiran totes les barreres arquitectòniques i es farà totalment accessible el local per a les persones amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d’un salvaescales. Al mateix temps, es farà un lavabo adaptat i per descomptat millorarem tota l’acústica del local, amb els panells necessaris, tal com estableixen les disposicions de la Generalitat Valenciana, que regulen les Escoles de Música”. Aquestes millores sens dubte “redundaran en una millor habitabilitat i funcionalitat de l’ús del local”.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha visitat les obres i ha mostrat la seua satisfacció per l’abast d’aquesta reforma que, permetrà que “els músics i els alumnes de l’escola tinguen unes instal·lacions d´acord a les seues necessitats i que posen en valor tot el treball, realitzat per la formació al llarg de tots aquests anys”.

Està previst, que abans que finalitze el mes de desembre, les obres estiguen ja completament acabades i per tant el local a la disposició de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →