Inici » Notícies » Iniciades les obres de remodelació del local de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena
Actualitat

Iniciades les obres de remodelació del local de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena

1 min, 6 seg

obres3

Aquesta mateixa setmana han començat les obres de remodelació, a Sta. Magdalena, de la seu de l’Agrupació Musical, que són finançades, en un 80%, a través d’una subvenció de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Concretament, la conselleria ha concedit a la banda de Sta. Magdalena 19.981,12€.

Aquestes obres suposen, una remodelació integral de tota la seu social de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, que millorarà d’aquesta manera, tant la seua seu com l’Escola de Música.

obres1

Vicent Pegueroles, president de l’entitat, ha explicat que: “se substituirà tota la il·luminació per una altra de major eficiència energètica, se suprimiran totes les barreres arquitectòniques i es farà totalment accessible el local per a les persones amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d’un salvaescales. Al mateix temps, es farà un lavabo adaptat i per descomptat millorarem tota l’acústica del local, amb els panells necessaris, tal com estableixen les disposicions de la Generalitat Valenciana, que regulen les Escoles de Música”. Aquestes millores sens dubte “redundaran en una millor habitabilitat i funcionalitat de l’ús del local”.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha visitat les obres i ha mostrat la seua satisfacció per l’abast d’aquesta reforma que, permetrà que “els músics i els alumnes de l’escola tinguen unes instal·lacions d´acord a les seues necessitats i que posen en valor tot el treball, realitzat per la formació al llarg de tots aquests anys”.

Està previst, que abans que finalitze el mes de desembre, les obres estiguen ja completament acabades i per tant el local a la disposició de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →