Inici » Notícies » Iniciades les obres de remodelació del local de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena
Actualitat

Iniciades les obres de remodelació del local de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena

1 min, 6 seg

obres3

Aquesta mateixa setmana han començat les obres de remodelació, a Sta. Magdalena, de la seu de l’Agrupació Musical, que són finançades, en un 80%, a través d’una subvenció de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Concretament, la conselleria ha concedit a la banda de Sta. Magdalena 19.981,12€.

Aquestes obres suposen, una remodelació integral de tota la seu social de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, que millorarà d’aquesta manera, tant la seua seu com l’Escola de Música.

obres1

Vicent Pegueroles, president de l’entitat, ha explicat que: “se substituirà tota la il·luminació per una altra de major eficiència energètica, se suprimiran totes les barreres arquitectòniques i es farà totalment accessible el local per a les persones amb mobilitat reduïda, amb la instal·lació d’un salvaescales. Al mateix temps, es farà un lavabo adaptat i per descomptat millorarem tota l’acústica del local, amb els panells necessaris, tal com estableixen les disposicions de la Generalitat Valenciana, que regulen les Escoles de Música”. Aquestes millores sens dubte “redundaran en una millor habitabilitat i funcionalitat de l’ús del local”.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha visitat les obres i ha mostrat la seua satisfacció per l’abast d’aquesta reforma que, permetrà que “els músics i els alumnes de l’escola tinguen unes instal·lacions d´acord a les seues necessitats i que posen en valor tot el treball, realitzat per la formació al llarg de tots aquests anys”.

Està previst, que abans que finalitze el mes de desembre, les obres estiguen ja completament acabades i per tant el local a la disposició de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma celebra el Dia internacional de les persones amb diversitat funcional

23 seg
Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Veure més notícies →