Inici » Notícies » Esteban Moya guanya el III Campionat provincial de Perdiu amb reclam celebrat a Sta. Magdalena
Actualitat

Esteban Moya guanya el III Campionat provincial de Perdiu amb reclam celebrat a Sta. Magdalena

56 seg

concurs1

Sta. Magdalena acollia, dissabte passat, el III Campionat Provincial de Perdiu amb Reclam, organitzat pel Club Sant Lázaro de la localitat i la delegació territorial de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana. El magdalener, Esteban Moya, es va alçar amb el primer premi del campionat, mentre que José Ruiz i Eliseo Solsona, aconseguien el segon i tercer premi, respectivament. També van participar en el campionat, Domingo Sorguí, Juan Albalat, Amadeo Sorlí, el magdalener, Víctor Cervera i Miguel Rovira.

El pavelló poliesportiu va ser el lloc de concentració dels participants, que van poder seguir les evolucions de tots els concursants, a través d’una pantalla, que es va instal·lar en el bar del recinte.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, agraïa a tots els concursants la seua participació i felicitava tant a Esteban Moya, guanyador del campionat, com a la resta de premiats, pels seus resultats. Al mateix temps, l’alcalde va enaltir la labor de “l’organització, que un any més ha confiat en la nostra localitat per a realitzar el campionat provincial d’aquesta modalitat de caça i que ha sigut extraordinàriament organitzat pel club local, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament”.

Després del lliurament de premis, es va celebrar un dinar de germanor, amb l´olleta, elaborada pels xefs, Benjamín i Rafa, que va ser la que va posar fi a la jornada.

Notícies relacionades

Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Veure més notícies →