Inici » Notícies » Esteban Moya guanya el III Campionat provincial de Perdiu amb reclam celebrat a Sta. Magdalena
Actualitat

Esteban Moya guanya el III Campionat provincial de Perdiu amb reclam celebrat a Sta. Magdalena

56 seg

concurs1

Sta. Magdalena acollia, dissabte passat, el III Campionat Provincial de Perdiu amb Reclam, organitzat pel Club Sant Lázaro de la localitat i la delegació territorial de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana. El magdalener, Esteban Moya, es va alçar amb el primer premi del campionat, mentre que José Ruiz i Eliseo Solsona, aconseguien el segon i tercer premi, respectivament. També van participar en el campionat, Domingo Sorguí, Juan Albalat, Amadeo Sorlí, el magdalener, Víctor Cervera i Miguel Rovira.

El pavelló poliesportiu va ser el lloc de concentració dels participants, que van poder seguir les evolucions de tots els concursants, a través d’una pantalla, que es va instal·lar en el bar del recinte.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, agraïa a tots els concursants la seua participació i felicitava tant a Esteban Moya, guanyador del campionat, com a la resta de premiats, pels seus resultats. Al mateix temps, l’alcalde va enaltir la labor de “l’organització, que un any més ha confiat en la nostra localitat per a realitzar el campionat provincial d’aquesta modalitat de caça i que ha sigut extraordinàriament organitzat pel club local, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament”.

Després del lliurament de premis, es va celebrar un dinar de germanor, amb l´olleta, elaborada pels xefs, Benjamín i Rafa, que va ser la que va posar fi a la jornada.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →