Inici » Notícies » Esteban Moya guanya el III Campionat provincial de Perdiu amb reclam celebrat a Sta. Magdalena
Actualitat

Esteban Moya guanya el III Campionat provincial de Perdiu amb reclam celebrat a Sta. Magdalena

56 seg

concurs1

Sta. Magdalena acollia, dissabte passat, el III Campionat Provincial de Perdiu amb Reclam, organitzat pel Club Sant Lázaro de la localitat i la delegació territorial de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana. El magdalener, Esteban Moya, es va alçar amb el primer premi del campionat, mentre que José Ruiz i Eliseo Solsona, aconseguien el segon i tercer premi, respectivament. També van participar en el campionat, Domingo Sorguí, Juan Albalat, Amadeo Sorlí, el magdalener, Víctor Cervera i Miguel Rovira.

El pavelló poliesportiu va ser el lloc de concentració dels participants, que van poder seguir les evolucions de tots els concursants, a través d’una pantalla, que es va instal·lar en el bar del recinte.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, agraïa a tots els concursants la seua participació i felicitava tant a Esteban Moya, guanyador del campionat, com a la resta de premiats, pels seus resultats. Al mateix temps, l’alcalde va enaltir la labor de “l’organització, que un any més ha confiat en la nostra localitat per a realitzar el campionat provincial d’aquesta modalitat de caça i que ha sigut extraordinàriament organitzat pel club local, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament”.

Després del lliurament de premis, es va celebrar un dinar de germanor, amb l´olleta, elaborada pels xefs, Benjamín i Rafa, que va ser la que va posar fi a la jornada.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Veure més notícies →