Inici » Notícies » El Parc Natural de la Serra d´Irta programa la I Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells Polpís i Xivert
Actualitat

El Parc Natural de la Serra d´Irta programa la I Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells Polpís i Xivert

1 min, 22 seg

territorio templario parc irta dona DEF (1)

Sota el títol, Salut i Natura, I Marxa Senderista del Dia de la Dona, el Parc Natural de la Serra d´Irta, en col·laboració amb els Ajuntaments d’Alcalà de Xivert-Alcossebre i Sta. Magdalena, organitza una marxa senderista, el dissabte, 9 de març, per a celebrar el Dia de la Dona. Es tracta d’un recorregut a peu, d’uns 18.5 km, que uneix els castells templers de Polpís i Xivert.

La marxa partirà des del poliesportiu de Sta. Magdalena. En aquest sentit, a les 7.30h es realitzarà el control d’eixida i s’oferirà als senderistes una pasta i café, mentre que a les 8h es prendrà l’eixida cap al castell Polpís. Els participants, al llarg de la ruta, gaudiran de les immillorables vistes, que ofereix el mar Mediterrani, el Racó de l´Atmeler i la vall de l´Estopet fins arribar al castell de Xivert.

L’organització disposarà d’un autobús, a Alcalà de Xivert, que permetrà als senderistes tornar fins al punt de partida de la marxa. Les inscripcions, són limitades a 50 persones i gratuïtes i ja estan obertes, fins al pròxim 5 de març i poden realitzar-se per telèfon a través del: 964415070 (Ajuntament Sta. Magdalena), 964 410301 (Ajuntament Alcalà-Alcossebre)i 679 19 63 98 (Centre d’Interpretació del Parc Natural de la Serra d´Irta). El termini d’inscripció finalitza el 5 de març.

Des de l’organització de la marxa es recomana l’ús de roba esportiva còmoda, calçat adequat, esmorzar i aigua. Al mateix temps, els participants es faran responsables dels menors al seu càrrec durant el desenvolupament de l’activitat, la responsabilitat civil corresponent a la visita i si és procedent, l’assegurança d’accidents serà a càrrec de cada participant.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “des de l’Ajuntament donem tot el nostre suport al Parc Natural de la Serra d´Irta, en l’organització d’aquest esdeveniment, en el qual es conjuga la practica esportiva amb la reivindicació de la igualtat entre homes i dones. A més, és una iniciativa que posa en valor el nostre senyal d’identitat, el castell Polpís”.

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest a Santa Magdalena per a la XVII Reunió provincial de les Escoles de Ciclisme

26 seg
Noticies

Els boleros d´ ‘Ebanistas’ omplin de música l’Auditori

19 seg
Sin categoría

Santa Magdalena acollirà el I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

45 seg
Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Veure més notícies →