Inici » Notícies » El Parc Natural de la Serra d´Irta programa la I Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells Polpís i Xivert
Actualitat

El Parc Natural de la Serra d´Irta programa la I Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells Polpís i Xivert

1 min, 22 seg

territorio templario parc irta dona DEF (1)

Sota el títol, Salut i Natura, I Marxa Senderista del Dia de la Dona, el Parc Natural de la Serra d´Irta, en col·laboració amb els Ajuntaments d’Alcalà de Xivert-Alcossebre i Sta. Magdalena, organitza una marxa senderista, el dissabte, 9 de març, per a celebrar el Dia de la Dona. Es tracta d’un recorregut a peu, d’uns 18.5 km, que uneix els castells templers de Polpís i Xivert.

La marxa partirà des del poliesportiu de Sta. Magdalena. En aquest sentit, a les 7.30h es realitzarà el control d’eixida i s’oferirà als senderistes una pasta i café, mentre que a les 8h es prendrà l’eixida cap al castell Polpís. Els participants, al llarg de la ruta, gaudiran de les immillorables vistes, que ofereix el mar Mediterrani, el Racó de l´Atmeler i la vall de l´Estopet fins arribar al castell de Xivert.

L’organització disposarà d’un autobús, a Alcalà de Xivert, que permetrà als senderistes tornar fins al punt de partida de la marxa. Les inscripcions, són limitades a 50 persones i gratuïtes i ja estan obertes, fins al pròxim 5 de març i poden realitzar-se per telèfon a través del: 964415070 (Ajuntament Sta. Magdalena), 964 410301 (Ajuntament Alcalà-Alcossebre)i 679 19 63 98 (Centre d’Interpretació del Parc Natural de la Serra d´Irta). El termini d’inscripció finalitza el 5 de març.

Des de l’organització de la marxa es recomana l’ús de roba esportiva còmoda, calçat adequat, esmorzar i aigua. Al mateix temps, els participants es faran responsables dels menors al seu càrrec durant el desenvolupament de l’activitat, la responsabilitat civil corresponent a la visita i si és procedent, l’assegurança d’accidents serà a càrrec de cada participant.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, explica que: “des de l’Ajuntament donem tot el nostre suport al Parc Natural de la Serra d´Irta, en l’organització d’aquest esdeveniment, en el qual es conjuga la practica esportiva amb la reivindicació de la igualtat entre homes i dones. A més, és una iniciativa que posa en valor el nostre senyal d’identitat, el castell Polpís”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →