Inici » Notícies » 10 persones s’incorporen a les brigades forestals de Sta. Magdalena
Actualitat

10 persones s’incorporen a les brigades forestals de Sta. Magdalena

45 seg

Un total de 10 persones s’incorporen aquesta mateixa setmana  a les brigades forestals, que s’han engegat en Sta. Magdalena, després de la concessió d’una subvenció per part de la Generalitat de 100.000 €, que permet la seua contractació durant un període de 6 mesos.

pamer1 pamer2

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i el regidor d’Agricultura, Sebastián Beltrán, han realitzat una reunió informativa amb els 10 operaris, que han sigut contractats per l’Ajuntament de la localitat, amb l’objectiu de mostrar-los els diferents treballs, que realitzaran durant aquests mesos,  així com donar-los la benvinguda al consistori.

Les persones contractades es dedicaran a la neteja i millora de rambles, tallafocs i llits, així com camins del Parc Natural de la Serra d´Irta.

“Estem molt satisfets amb aquesta nova subvenció de la Generalitat, que ens permet,  sobretot als pobles més xicotets lluitar contra el despoblament, perquè sorgeixen noves oportunitats laborals, que a més ens permeten evitar en la mesura del possible el risc d’incendis forestals, gràcies a aquest tipus de treballs de neteja”.

Demà divendres, 29 de desembre, els nous operaris iniciaran el seu treball, repartits en les dues brigades, que s´han creat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Noticies

Santa Magdalena realitza millores en la xarxa separativa d’aigües

20 seg
Veure més notícies →