Actualitat

56 seg

Santa Magdalena posa en marxa la programació “Estiu per la Igualtat”

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Magdalena, en col·laboració amb el Pacte d’Estat contra la violència de gènere del Ministeri d’Igualtat posa en marxa una ambiciosa programació per a aquest estiu amb diferents activitats, que s’iniciaran el dia 11 de juny, amb la representació de l’obra teatral, ‘El Porter’, de Baladre Teatre, a les 19.30h, a l’Auditori Municipal.

D’altra banda, el dia 18 de juny, a les 19.30h, també a l’Auditori Municipal, es realitzarà un concert didàctic de clarinets, que serà a càrrec d´ ‘Àuria Quartet’.

Les activitats continuaran el dia, 24 de juny, a les 23h, en la pista poliesportiva exterior del pavelló amb l’espectacle musical, Foc Violeta, un viatge musical divertit, teatralitzat i amé amb músics i veus en directe, carregat d’anècdotes i curiositats. Un acostament a la vida i cançons més emblemàtiques. Un homenatge a la memòria de les dones que ja no estan i un reconeixement a les quals encara lluiten al peu del canó.

Finalment, el dia 16 de juliol, es tanca la programació, a les 22h, en la pista poliesportiva del pavelló amb l’actuació del monologuista, Rafa Alarcón i la maga, Patricia Guerrero.

Tots els espectacles són gratuïts i són finançats a través del Pacte d’Estat contra la violència de gènere del Ministeri d’Igualtat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena rebrà 20.022€ del Fons Estratègic per a la prevenció d’incendis forestals

32 seg
Noticies

La Diputació trau a informació pública el projecte d’ampliació de la depuradora de Santa Magdalena

54 seg
Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma posa en marxa el servei de menjador

47 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra Sant Vicent

33 seg
Veure més notícies →