Inici » Notícies » 250 senderistes gaudeixen de la Marxa pel terme de Sta. Magdalena
Actualitat

250 senderistes gaudeixen de la Marxa pel terme de Sta. Magdalena

1 min

marxa marxa1 marxa2 marxa3 marxa4 marxa5 marxa7 marxa8

La pluja no ha sigut un impediment, aquest matí a Sta. Magdalena, perquè prop de 250 senderistes prengueren l’eixida de la setena edició de la Marxa pel terme municipal.

“Hi ha hagut alguna baixa d’última hora a causa de les males condicions meteorològiques, però afortunadament malgrat la boira, que hi havia en alguns punts, els senderistes han pogut gaudir d’una magnífica jornada”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

A primera hora del matí, tres autobusos han desplaçat als participants fins a la Baseta del Paredà, lloc en el qual donava inici la marxa senderista.

Una vegada coronada la Atalaia, els participants s’han dirigit cap  al Mas de Xaudí, on al seu pas, han pogut contemplar oliveres centenàries. Ja en la carretera de la Salzadella, finalitzava la marxa curta, d’uns 8 quilòmetres, mentre que els que realitzaven la marxa llarga han continuat el seu camí fins a coronar la Mola, vèrtex geodèsic nacional, que divideix el terme de Sta. Magdalena del de Cervera del Maestre.

L’àmplia vall del Corral del Single ha sigut un altre dels punts, que s’han visitat fins a arribar a la Masia del Marquès de Benicarlo. Des de la pineda del Marquès els senderistes s’han dirigit de nou al poliesportiu municipal, lloc en el qual finalitzaven els 20 quilòmetres de recorregut.

Ja en el poliesportiu, l’Ajuntament ha obsequiat als participants amb un bon plat de olleta, amb el qual han reposat forces després d’una intensa jornada.

Notícies relacionades

Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al curs 2023/24 de la Ludoteca Municipal

29 seg
Veure més notícies →