Inici » Notícies » 250 senderistes gaudeixen de la Marxa pel terme de Sta. Magdalena
Actualitat

250 senderistes gaudeixen de la Marxa pel terme de Sta. Magdalena

1 min

marxa marxa1 marxa2 marxa3 marxa4 marxa5 marxa7 marxa8

La pluja no ha sigut un impediment, aquest matí a Sta. Magdalena, perquè prop de 250 senderistes prengueren l’eixida de la setena edició de la Marxa pel terme municipal.

“Hi ha hagut alguna baixa d’última hora a causa de les males condicions meteorològiques, però afortunadament malgrat la boira, que hi havia en alguns punts, els senderistes han pogut gaudir d’una magnífica jornada”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

A primera hora del matí, tres autobusos han desplaçat als participants fins a la Baseta del Paredà, lloc en el qual donava inici la marxa senderista.

Una vegada coronada la Atalaia, els participants s’han dirigit cap  al Mas de Xaudí, on al seu pas, han pogut contemplar oliveres centenàries. Ja en la carretera de la Salzadella, finalitzava la marxa curta, d’uns 8 quilòmetres, mentre que els que realitzaven la marxa llarga han continuat el seu camí fins a coronar la Mola, vèrtex geodèsic nacional, que divideix el terme de Sta. Magdalena del de Cervera del Maestre.

L’àmplia vall del Corral del Single ha sigut un altre dels punts, que s’han visitat fins a arribar a la Masia del Marquès de Benicarlo. Des de la pineda del Marquès els senderistes s’han dirigit de nou al poliesportiu municipal, lloc en el qual finalitzaven els 20 quilòmetres de recorregut.

Ja en el poliesportiu, l’Ajuntament ha obsequiat als participants amb un bon plat de olleta, amb el qual han reposat forces després d’una intensa jornada.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →