Inici » Notícies » Adequació de la Ludoteca per a la seua obertura a l’octubre
Actualitat

Adequació de la Ludoteca per a la seua obertura a l’octubre

39 seg

ludo1

L’Ajuntament de Santa Magdalena continua treballant en la posada a punt de les diferents instal·lacions municipals, destinades a finalitats educatives. En aquest sentit, el consistori s’ha posat a adequar aquesta mateixa setmana la Ludoteca Municipal, les classes de la qual donaran inici el mes d’octubre, coincidint amb l’horari d’hivern del CEIP Albert Selma.

Durant aquestes setmanes, la brigada municipal està duent a terme tasques de neteja i revisió de tot el material del centre, amb l’objectiu que tot es trobe en perfecte estat per a l’inici del curs.

“La Ludoteca Municipal és un recurs de l’Ajuntament de Santa Magdalena, totalment gratuït, destinat a xiquets i xiquetes d’1 a 3 anys, que a més de permetre una conciliació de la vida laboral i familiar, afavoreix l’aprenentatge dels més xicotets en la seua etapa pre escolar”, comenta Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

Les famílies de l’alumnat de nova inscripció poden passar per l’Ajuntament per a obtindre tot tipus d’informació sobre aquest tema.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca de Santa Magdalena proposa activitats motivacionals a les famílies

41 seg
Noticies

Bombers del Parc comarcal del Baix Maestrat duen a terme tasques de desinfecció a Santa Magdalena

1 min, 2 seg
Sin categoría

Santa Magdalena tanca instal·lacions i cursos municipals després de les recomanacions del Ministeri de Sanitat i Generalitat

48 seg
Noticies

Arranquen les classes de gimnàstica de manteniment en Santa Magdalena

31 seg
Sin categoría

Santa Magdalena participarà activament en les Festes de Castelló

30 seg
Noticies

Prop de 50 persones participen en la II Marxa Senderista del Dia de la Dona

51 seg
Veure més notícies →