Inici » Notícies » AFIVINA ofereix una xarrada sobre fibromiàlgia a Sta. Magdalena
Actualitat

AFIVINA ofereix una xarrada sobre fibromiàlgia a Sta. Magdalena

41 seg

AFIVINA, l’Associació de Fibromiàlgia, fatiga crònica i reumatologia del Baix Maestrat, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i síndrome de la fatiga crònica, que és el pròxim 12 de maig, organitza una sèrie de xarrades en diversos municipis de la comarca.

cartellfibro

En aquest sentit, dimecres que ve, 16 de maig, a les 18 hores i en el saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, oferirà la xarrada “La fibromiàlgia en la meua vida”, que anirà a càrrec de persones afectades per aquesta malaltia.

A Espanya, es calcula que aquesta malaltia afecta a al voltant del 2-3% de la població, sent més prevalent entre les dones, on la taxa d’incidència arriba fins i tot al 6% de les espanyoles.

En la celebració del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica, pacients i professionals sanitaris coincideixen en la necessitat d’informar per a contribuir a una major conscienciació de la població sobre aquestes patologies.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →