Inici » Notícies » AFIVINA organitza un taller de risoteràpia a Santa Magdalena
Actualitat

AFIVINA organitza un taller de risoteràpia a Santa Magdalena

50 seg

 

tallerisoterapiaDissabte que ve, 25 de maig, AFIVINA, l’Associació de la Fibromiàlgia, Fátiga crònica i Reumatologia del Baix Maestrat, organitza a Santa Magdalena, un taller de risoteràpia, que serà impartit per Cristina Puig. El taller es desenvoluparà a partir de les 18h a l’Auditori Municipal de la localitat.

Amb motiu de la celebració, el 12 de maig, del Dia de la Fibromiàlgia, AFIVINA ha organitzat una sèrie de xarrades i tallers al llarg de tota la comarca i en el cas de Santa Magdalena, es celebrarà aquest taller de risoteràpia.

El riure té beneficis tant físics com psicològics i socials per a les persones, que assisteixen a aquestes sessions. Aquests tallers de risoteràpia estan concebuts per a la participació activa dels seus assistents i tenen com a objectiu relaxar l’organisme. De fet els principals beneficis físics del riure són, a més de relaxar l’organisme, afavorir al cor i al sistema circulatori, millora la funció respiratòria i augmenta l’oxigenació, afavoreix al sistema immunològic i té efecte analgèsic a causa de l’alliberament d´endorfines. A més, el riure i l’humor redueixen l’ansietat i l’estrés, alleugen els símptomes de la depressió i reforcen l’autoestima, entre altres beneficis.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →