Inici » Notícies » AFIVINA organitza un taller de risoteràpia a Santa Magdalena
Actualitat

AFIVINA organitza un taller de risoteràpia a Santa Magdalena

50 seg

 

tallerisoterapiaDissabte que ve, 25 de maig, AFIVINA, l’Associació de la Fibromiàlgia, Fátiga crònica i Reumatologia del Baix Maestrat, organitza a Santa Magdalena, un taller de risoteràpia, que serà impartit per Cristina Puig. El taller es desenvoluparà a partir de les 18h a l’Auditori Municipal de la localitat.

Amb motiu de la celebració, el 12 de maig, del Dia de la Fibromiàlgia, AFIVINA ha organitzat una sèrie de xarrades i tallers al llarg de tota la comarca i en el cas de Santa Magdalena, es celebrarà aquest taller de risoteràpia.

El riure té beneficis tant físics com psicològics i socials per a les persones, que assisteixen a aquestes sessions. Aquests tallers de risoteràpia estan concebuts per a la participació activa dels seus assistents i tenen com a objectiu relaxar l’organisme. De fet els principals beneficis físics del riure són, a més de relaxar l’organisme, afavorir al cor i al sistema circulatori, millora la funció respiratòria i augmenta l’oxigenació, afavoreix al sistema immunològic i té efecte analgèsic a causa de l’alliberament d´endorfines. A més, el riure i l’humor redueixen l’ansietat i l’estrés, alleugen els símptomes de la depressió i reforcen l’autoestima, entre altres beneficis.

Notícies relacionades

Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza una xarrada sobre la malaltia de l’Alzheimer

41 seg
Noticies

Ecovidrio i la Diputació de Castelló posen en marxa a Santa Magdalena el “Repte Mapamundi” per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre

1 min, 19 seg
Veure més notícies →