Inici » Notícies » Aprovada la modificació puntual que permet la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic
Actualitat

Aprovada la modificació puntual que permet la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic

48 seg

 La Comissió Territorial d’Urbanisme de Castelló ha donat avui llum verda a la modificació puntual 1/2017 a través de la qual s’incorpora sòl dotacional educatiu, al costat del col·legi públic, Albert Selma, de Sta. Magdalena, la qual cosa permetrà ampliar i millorar les instal·lacions del centre, dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

thumb_IMG_9177_1024

Ja en el mes de març, el ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena donava el vistiplau, en sessió ordinària, a l’aprovació provisional del projecte de delimitació de sòl urbà per a la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic, Albert Selma, així com els vials perimetrals del centre i únicament faltava l´aprovació de la direcció territorial d’Urbanisme, tràmit que s’acaba de complir avui.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha explicat que, aquest pas “ens  permet incorporar sòl dotacional educatiu i sòl per als vials perimetrals del col·legi. Es tracta d’un pas més, que va en paral·lel a les obres d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, que s’han inclòs dins del projecte Edificant de la Generalitat i que van avançant en la seua tramitació”.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →