Inici » Notícies » Aprovada la modificació puntual que permet la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic
Actualitat

Aprovada la modificació puntual que permet la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic

48 seg

 La Comissió Territorial d’Urbanisme de Castelló ha donat avui llum verda a la modificació puntual 1/2017 a través de la qual s’incorpora sòl dotacional educatiu, al costat del col·legi públic, Albert Selma, de Sta. Magdalena, la qual cosa permetrà ampliar i millorar les instal·lacions del centre, dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

thumb_IMG_9177_1024

Ja en el mes de març, el ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena donava el vistiplau, en sessió ordinària, a l’aprovació provisional del projecte de delimitació de sòl urbà per a la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic, Albert Selma, així com els vials perimetrals del centre i únicament faltava l´aprovació de la direcció territorial d’Urbanisme, tràmit que s’acaba de complir avui.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha explicat que, aquest pas “ens  permet incorporar sòl dotacional educatiu i sòl per als vials perimetrals del col·legi. Es tracta d’un pas més, que va en paral·lel a les obres d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, que s’han inclòs dins del projecte Edificant de la Generalitat i que van avançant en la seua tramitació”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Noticies

Santa Magdalena es compromet a continuar lluitant per una societat més justa en el Dia de la Dona

1 min, 4 seg
Veure més notícies →