Inici » Notícies » Aprovada la modificació puntual que permet la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic
Actualitat

Aprovada la modificació puntual que permet la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic

48 seg

 La Comissió Territorial d’Urbanisme de Castelló ha donat avui llum verda a la modificació puntual 1/2017 a través de la qual s’incorpora sòl dotacional educatiu, al costat del col·legi públic, Albert Selma, de Sta. Magdalena, la qual cosa permetrà ampliar i millorar les instal·lacions del centre, dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

thumb_IMG_9177_1024

Ja en el mes de març, el ple de l’Ajuntament de Sta. Magdalena donava el vistiplau, en sessió ordinària, a l’aprovació provisional del projecte de delimitació de sòl urbà per a la incorporació de sòl dotacional educatiu al costat del col·legi públic, Albert Selma, així com els vials perimetrals del centre i únicament faltava l´aprovació de la direcció territorial d’Urbanisme, tràmit que s’acaba de complir avui.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha explicat que, aquest pas “ens  permet incorporar sòl dotacional educatiu i sòl per als vials perimetrals del col·legi. Es tracta d’un pas més, que va en paral·lel a les obres d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, que s’han inclòs dins del projecte Edificant de la Generalitat i que van avançant en la seua tramitació”.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →