Inici » Notícies » Aprovades dues subvencions de la Generalitat per a la contractació de 4 persones a Sta. Magdalena
Actualitat

Aprovades dues subvencions de la Generalitat per a la contractació de 4 persones a Sta. Magdalena

44 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat, que la Generalitat ja ha resolt les ajudes dels programes EMCORD i EMCORP, que permetran la contractació, durant un any, de quatre persones, que s’encarregaran de realitzar diferents tasques en l’Ajuntament de la localitat.

sergiobou

Dins del programa EMCORD, per a aturats de llarga durada, Sta. Magdalena ha sigut beneficiària de 36.000 € i es contractaran a dues persones per a realitzar tasques administratives, mentre que en el programa EMCORP, es realitzarà la contractació d’una persona, que realitzarà tasques de promoció local i una altra que s’encarregarà de la millora de les infraestructures viàries.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “estic molt content perquè el treball i esforç dels regidors i regidores de l’equip de govern, així com el contacte permanent i fluït amb els veïns i veïnes, posat en comú i plantejat a l’administració autonòmica, que ens escolta, porta al nostre municipi prop de 54.000 €”.

Bou, d’altra banda, insisteix que: “la Generalitat creu en el municipalisme i treballa per la igualtat d’oportunitats en les diferents localitats, una forma molt positiva d’evitar el despoblament”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →