Inici » Notícies » Aprovades dues subvencions de la Generalitat per a la contractació de 4 persones a Sta. Magdalena
Actualitat

Aprovades dues subvencions de la Generalitat per a la contractació de 4 persones a Sta. Magdalena

44 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha anunciat, que la Generalitat ja ha resolt les ajudes dels programes EMCORD i EMCORP, que permetran la contractació, durant un any, de quatre persones, que s’encarregaran de realitzar diferents tasques en l’Ajuntament de la localitat.

sergiobou

Dins del programa EMCORD, per a aturats de llarga durada, Sta. Magdalena ha sigut beneficiària de 36.000 € i es contractaran a dues persones per a realitzar tasques administratives, mentre que en el programa EMCORP, es realitzarà la contractació d’una persona, que realitzarà tasques de promoció local i una altra que s’encarregarà de la millora de les infraestructures viàries.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “estic molt content perquè el treball i esforç dels regidors i regidores de l’equip de govern, així com el contacte permanent i fluït amb els veïns i veïnes, posat en comú i plantejat a l’administració autonòmica, que ens escolta, porta al nostre municipi prop de 54.000 €”.

Bou, d’altra banda, insisteix que: “la Generalitat creu en el municipalisme i treballa per la igualtat d’oportunitats en les diferents localitats, una forma molt positiva d’evitar el despoblament”.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →