Inici » Notícies » Arranquen les classes del taller de fotografia i vídeo
Actualitat

Arranquen les classes del taller de fotografia i vídeo

36 seg

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha posat en marxa, en col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut, un taller de fotografia i vídeo, dirigit a joves de 12 i 30 anys, que està sent impartit per la productora valenciana, AKA.

taller1 taller2

Els 6 alumnes estan rebent, en el saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, tot tipus de nocions, sobretot pràctiques, relacionades amb el món de la imatge, ja que es donen a conéixer aspectes relacionats tant amb la fotografia com amb el vídeo. A més, de les explicacions en aula, els joves realitzaran eixides per la població amb l’objectiu de posar en pràctica els coneixements adquirits durant les sessions.

El curs és completament gratuït i està finançat a través d’una subvenció, que l’IVAJ ha concedit a l’Ajuntament de Sta. Magdalena i es prolongarà fins al  21 de setembre.

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →