Inici » Notícies » Arranquen les obres de millora del camí Sta.Magdalena-Salzadella
Actualitat

Arranquen les obres de millora del camí Sta.Magdalena-Salzadella

35 seg

La Generalitat ja ha iniciat les obres de repavimentació del camí rural que va de Sta. Magdalena de Polpis a la Salzadella, uns treballs que executa BECSA S.A i que suposaran una inversió de més de 256.944 €, per part del Consell.

OBRES1 OBRES2

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que, “la Generalitat durà a terme una actuació en els 6 quilòmetres, que es troben en més mal estat i que necessiten d’una urgent actuació.” I és que, cal recordar que es tracta d’un camí,  que es va construir fa ja 27 anys.

“Es tracta d’una actuació molt demandada i prioritària. De fet, portem anys reclamant a la Generalitat una millora d’aquest vial i per fi ara, el govern de Ximo Puig, ha sigut sensible a les nostres peticions”, ha comentat l’alcalde de Sta. Magdalena.

Està previst que els treballs concloguen en un mes i mig, aproximadament.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →