Inici » Notícies » Brillant inici de la Setmana Cultural i Festiva de Santa Magdalena
Actualitat

Brillant inici de la Setmana Cultural i Festiva de Santa Magdalena

1 min

Santa Magdalena ha donat el tret d’eixida a la seua Setmana Cultural i Festiva 2021, concebuda com una alternativa a les Festes Patronals i amb una programació variada, pensada per a tots els públics, sempre guardant les distàncies de seguretat entre els assistents a les activitats.

El dissabte 17, l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, com és costum, creuava el pont que dona nom a la seua entitat i ho feia amb un bon nombre de veïns i veïnes, que s’animaven a conéixer els secrets d’aquest particular pont, en el qual la llegenda diu que vivia l´Agüelo Queixalet.

A la vesprada, l’Agrupació Musical de Santa Magdalena oferia, en la plaça Espanya, un espectacular concert amb una acurada selecció musical a càrrec del seu director, Sergio Tortajada Gómez.

D’altra banda, durant tot el cap de setmana, l’alumnat de l´Espai Respir ha exposat a La Capella, totes les manualitats que han elaborat durant aquest curs. En l’exposició, que va ser visitada per les Festeres i Festers i la corporació municipal, ocupava un lloc rellevant la donació, que els usuaris de la unitat de respir han fet a l’Agrupació Musical i que està elaborada amb partitures i tot tipus de material reciclat.

Ja el diumenge, la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís i el Grup de Danses Magdaleneres, van ser els encarregats de mostrar al públic assistent al seu espectacle, una variada mostra de música i balls tradicionals.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →