Inici » Notícies » Brillant inici de la Setmana Cultural i Festiva de Santa Magdalena
Actualitat

Brillant inici de la Setmana Cultural i Festiva de Santa Magdalena

1 min

Santa Magdalena ha donat el tret d’eixida a la seua Setmana Cultural i Festiva 2021, concebuda com una alternativa a les Festes Patronals i amb una programació variada, pensada per a tots els públics, sempre guardant les distàncies de seguretat entre els assistents a les activitats.

El dissabte 17, l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, com és costum, creuava el pont que dona nom a la seua entitat i ho feia amb un bon nombre de veïns i veïnes, que s’animaven a conéixer els secrets d’aquest particular pont, en el qual la llegenda diu que vivia l´Agüelo Queixalet.

A la vesprada, l’Agrupació Musical de Santa Magdalena oferia, en la plaça Espanya, un espectacular concert amb una acurada selecció musical a càrrec del seu director, Sergio Tortajada Gómez.

D’altra banda, durant tot el cap de setmana, l’alumnat de l´Espai Respir ha exposat a La Capella, totes les manualitats que han elaborat durant aquest curs. En l’exposició, que va ser visitada per les Festeres i Festers i la corporació municipal, ocupava un lloc rellevant la donació, que els usuaris de la unitat de respir han fet a l’Agrupació Musical i que està elaborada amb partitures i tot tipus de material reciclat.

Ja el diumenge, la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís i el Grup de Danses Magdaleneres, van ser els encarregats de mostrar al públic assistent al seu espectacle, una variada mostra de música i balls tradicionals.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →