Inici » Notícies » CaixaBank instal·la el caixer automàtic de l’Agenda Valenciana Antidespoblament en Santa Magdalena
Actualitat

CaixaBank instal·la el caixer automàtic de l’Agenda Valenciana Antidespoblament en Santa Magdalena

35 seg

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, ja està instal·lat en l’Edifici Social el caixer automàtic, que ha facilitat l’Agenda Valenciana Antidespoblament de la Generalitat, per a donar solució als problemes d’exclusió financera, que venia patint la localitat.

El caixer està previst, que es pose en funcionament a principis del mes de gener, ja que l’empresa de seguretat ha d’instal·lar les càmeres de seguretat i activar el caixer perquè puga donar servei a tots els veïns i veïnes del municipi. Una vegada estiga en funcionament estarà operatiu de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 19h.

L’entitat CaixaBank S.A és l’adjudicatària d’aquest servei, que posarà fi a l’exclusió financera, que patia Santa Magdalena, evitant d’aquesta manera els desplaçaments a municipis veïns, per a realitzar tràmits bancaris, la majoria dels quals es podran realitzar des d’aquest caixer.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →