Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma celebra la seua Setmana Cultural
Actualitat

El CEIP Albert Selma celebra la seua Setmana Cultural

51 seg

Entre el 30 de maig i l’1 de juny, els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena celebraran la Setmana Cultural, en col·laboració amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la localitat.

thumb_IMG_9177_1024

El programa s’iniciarà el dimecres, 30 de maig, al matí, amb l’explicació de receptes típiques de Romania i Moldàvia, per part de famílies natives i la seua posterior degustació. A la vesprada, i en cadascuna de les aules es desenvoluparan una sèrie de jocs educatius.

El dijous, 31 de maig, al matí, personal de FACSA, oferirà a tot l’alumnat del col·legi públic de Sta. Magdalena, una xarrada sobre ‘El curs de l’aigua’, mentre que a la vesprada, a partir de les 15 hores, tindrà lloc una nova edició de l’exhibició ‘Tu sí que vals’, que està oberta també a les famílies dels alumnes.

Les activitats finalitzaran el divendres, 1 de juny, a les 10.30 hores, amb la representació “El viatge dels Templers”, en la sala de projeccions del poliesportiu municipal. Es tracta d’un espectacle, que s’emmarca dins de projecte, ‘Territori Templer’ de la Diputació de Castelló, en el qual a través de les noves tecnologies de la imatge, els xiquets podran viatjar en el temps i conèixer com vivien els, cavallers Templers,  pobladors del Castell ‘Polpís’.

Notícies relacionades

Noticies

La música de ‘Ebanistas’ arriba a l’Auditori de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits

23 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma posa en marxa el servei de menjador

47 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra Sant Vicent

33 seg
Noticies

Maestrat Wind Ensemble posa la música al Mes de la Dona a Santa Magdalena

40 seg
Noticies

Més de 50 persones participen en la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

38 seg
Veure més notícies →