Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma celebra la seua Setmana Cultural
Actualitat

El CEIP Albert Selma celebra la seua Setmana Cultural

51 seg

Entre el 30 de maig i l’1 de juny, els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena celebraran la Setmana Cultural, en col·laboració amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la localitat.

thumb_IMG_9177_1024

El programa s’iniciarà el dimecres, 30 de maig, al matí, amb l’explicació de receptes típiques de Romania i Moldàvia, per part de famílies natives i la seua posterior degustació. A la vesprada, i en cadascuna de les aules es desenvoluparan una sèrie de jocs educatius.

El dijous, 31 de maig, al matí, personal de FACSA, oferirà a tot l’alumnat del col·legi públic de Sta. Magdalena, una xarrada sobre ‘El curs de l’aigua’, mentre que a la vesprada, a partir de les 15 hores, tindrà lloc una nova edició de l’exhibició ‘Tu sí que vals’, que està oberta també a les famílies dels alumnes.

Les activitats finalitzaran el divendres, 1 de juny, a les 10.30 hores, amb la representació “El viatge dels Templers”, en la sala de projeccions del poliesportiu municipal. Es tracta d’un espectacle, que s’emmarca dins de projecte, ‘Territori Templer’ de la Diputació de Castelló, en el qual a través de les noves tecnologies de la imatge, els xiquets podran viatjar en el temps i conèixer com vivien els, cavallers Templers,  pobladors del Castell ‘Polpís’.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →