Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma participa en una jornada de dibuix a l’aire lliure a Irta
Actualitat

El CEIP Albert Selma participa en una jornada de dibuix a l’aire lliure a Irta

44 seg

El Parc Natural de la Serra d´Irta ha organitzat, avui divendres, una jornada de dibuix a l’aire lliure amb els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena, dins dels actes de commemoració del Dia Europeu dels Parcs, que durant aquest mes de maig realitza activitats sota el lema “El Patrimoni Cultural al meu poble”.

dibuix1 dibuix2 dibuix3 dibuix4

Els escolars s’han endinsat en la ruta circular del Castell Polpís i per edats, i distribuïts en diversos grups, han realitzat una sèrie de dibuixos a l’aire lliure, utilitzant fins i tot els més xicotets flors de colors per a obtenir els colors amb els quals han pintat.

Els alumnes de 1r a 4t de primària han dibuixat els antics forns de calç i els més majors, els de 5é i 6é s’han acostat fins a la Barraca del Pastor.

Una jornada que servirà perquè els dibuixos dels alumnes del col·legi s’incloguen dins de l’exposició,  que organitzada pel Parc Natural de la Serra d´Irta, obrirà de nou les seues portes en La Capella, el 20 de maig, aprofitant la celebració de la Marxa Senderista.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →