Inici » Notícies » El CEIP Albert Selma participa en una jornada de dibuix a l’aire lliure a Irta
Actualitat

El CEIP Albert Selma participa en una jornada de dibuix a l’aire lliure a Irta

44 seg

El Parc Natural de la Serra d´Irta ha organitzat, avui divendres, una jornada de dibuix a l’aire lliure amb els alumnes del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena, dins dels actes de commemoració del Dia Europeu dels Parcs, que durant aquest mes de maig realitza activitats sota el lema “El Patrimoni Cultural al meu poble”.

dibuix1 dibuix2 dibuix3 dibuix4

Els escolars s’han endinsat en la ruta circular del Castell Polpís i per edats, i distribuïts en diversos grups, han realitzat una sèrie de dibuixos a l’aire lliure, utilitzant fins i tot els més xicotets flors de colors per a obtenir els colors amb els quals han pintat.

Els alumnes de 1r a 4t de primària han dibuixat els antics forns de calç i els més majors, els de 5é i 6é s’han acostat fins a la Barraca del Pastor.

Una jornada que servirà perquè els dibuixos dels alumnes del col·legi s’incloguen dins de l’exposició,  que organitzada pel Parc Natural de la Serra d´Irta, obrirà de nou les seues portes en La Capella, el 20 de maig, aprofitant la celebració de la Marxa Senderista.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →