Inici » Notícies » El Centre Btt Maestrat instal·la un panell informatiu i un aparcabicis a Sta. Magdalena
Actualitat

El Centre Btt Maestrat instal·la un panell informatiu i un aparcabicis a Sta. Magdalena

41 seg

cartell

Sta. Magdalena disposa ja d’un aparcabicis, així com un panell informatiu de les diferents rutes, que parteixen des del Centre Btt Maestrat, situat a Tírig i que discorren per diferents punts i localitats del Maestrat, entre elles Sta. Magdalena.

D’aquesta manera, el Centre Btt del Maestrat, que dóna servei als esportistes que van amb bicicleta tot terreny, ha instal·lat, al costat del pont històric de Sta. Magdalena, un aparcabicis, així com un panell informatiu, en el qual es detallen les rutes existents en l’àrea del Maestrat, entre les quals s’inclouen la que finalitza al Parc Natural de la Serra d´Irta i que discorre pel terme municipal de Sta. Magdalena.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “estem molt satisfets amb la instal·lació d’aquest aparcabicis, que millorara els serveis, que oferim als nostres visitants i al mateix temps, a través del panell coneixeran les diferents rutes de Btt, que poden fer no solament en el nostre municipi sinó en el nostre entorn més pròxim”.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →