Inici » Notícies » El Centre Btt Maestrat instal·la un panell informatiu i un aparcabicis a Sta. Magdalena
Actualitat

El Centre Btt Maestrat instal·la un panell informatiu i un aparcabicis a Sta. Magdalena

41 seg

cartell

Sta. Magdalena disposa ja d’un aparcabicis, així com un panell informatiu de les diferents rutes, que parteixen des del Centre Btt Maestrat, situat a Tírig i que discorren per diferents punts i localitats del Maestrat, entre elles Sta. Magdalena.

D’aquesta manera, el Centre Btt del Maestrat, que dóna servei als esportistes que van amb bicicleta tot terreny, ha instal·lat, al costat del pont històric de Sta. Magdalena, un aparcabicis, així com un panell informatiu, en el qual es detallen les rutes existents en l’àrea del Maestrat, entre les quals s’inclouen la que finalitza al Parc Natural de la Serra d´Irta i que discorre pel terme municipal de Sta. Magdalena.

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, afirma que: “estem molt satisfets amb la instal·lació d’aquest aparcabicis, que millorara els serveis, que oferim als nostres visitants i al mateix temps, a través del panell coneixeran les diferents rutes de Btt, que poden fer no solament en el nostre municipi sinó en el nostre entorn més pròxim”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →