Inici » Notícies » Classes de Aquagym en Santa Magdalena
Actualitat

Classes de Aquagym en Santa Magdalena

53 seg

acua1

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, la piscina municipal acollirà per segon any consecutiu, classes d´aquagym, que seran impartides per la fisioterapeuta, Yolanda Pérez García.

En aquest sentit, es convoca a una reunió informativa a tots els interessats i interessades, dimarts que ve, 25 de juny, a les 20h i en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena. En aquesta reunió s’informarà sobre els horaris establits i els dies en què s’impartiran les classes d´aquagym.

L´aquagym, conegut també com a fitness aquàtic o com a gimnàstica aquàtica, és una variant de l’aeròbic i es duu a terme en un mitjà aquàtic, generalment una piscina. Pel fet que es treballa en condicions d’immersió, i gràcies a la flotació promoguda per l’aigua, en practicar aquagym obtenim tots els beneficis de practicar un esport com l’aeròbic, però es disminueix considerablement el risc de lesions.

Cal recordar que , dins de l’aigua, el pes d’una persona es disminueix entre un 80 i 90% pel que el cos no es ressent i el risc de patir algun tipus de lesió disminueix considerablement. Es tracta d’una activitat física perfecta per a persones amb problemes traumatològics, articulars o musculars o persones en procés de rehabilitació a causa del reduït impacte articular.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →