Inici » Notícies » Classes de Aquagym en Santa Magdalena
Actualitat

Classes de Aquagym en Santa Magdalena

53 seg

acua1

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, la piscina municipal acollirà per segon any consecutiu, classes d´aquagym, que seran impartides per la fisioterapeuta, Yolanda Pérez García.

En aquest sentit, es convoca a una reunió informativa a tots els interessats i interessades, dimarts que ve, 25 de juny, a les 20h i en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena. En aquesta reunió s’informarà sobre els horaris establits i els dies en què s’impartiran les classes d´aquagym.

L´aquagym, conegut també com a fitness aquàtic o com a gimnàstica aquàtica, és una variant de l’aeròbic i es duu a terme en un mitjà aquàtic, generalment una piscina. Pel fet que es treballa en condicions d’immersió, i gràcies a la flotació promoguda per l’aigua, en practicar aquagym obtenim tots els beneficis de practicar un esport com l’aeròbic, però es disminueix considerablement el risc de lesions.

Cal recordar que , dins de l’aigua, el pes d’una persona es disminueix entre un 80 i 90% pel que el cos no es ressent i el risc de patir algun tipus de lesió disminueix considerablement. Es tracta d’una activitat física perfecta per a persones amb problemes traumatològics, articulars o musculars o persones en procés de rehabilitació a causa del reduït impacte articular.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →