Inici » Notícies » Classes de Aquagym en Santa Magdalena
Actualitat

Classes de Aquagym en Santa Magdalena

53 seg

CLASSES ACUAGM

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, la piscina municipal acollirà per segon any consecutiu, classes d´aquagym, que seran impartides per la fisioterapeuta, Yolanda Pérez García.

En aquest sentit, es convoca a una reunió informativa a tots els interessats i interessades, dimarts que ve, 25 de juny, a les 20h i en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena. En aquesta reunió s’informarà sobre els horaris establits i els dies en què s’impartiran les classes d´aquagym.

L´aquagym, conegut també com a fitness aquàtic o com a gimnàstica aquàtica, és una variant de l’aeròbic i es duu a terme en un mitjà aquàtic, generalment una piscina. Pel fet que es treballa en condicions d’immersió, i gràcies a la flotació promoguda per l’aigua, en practicar aquagym obtenim tots els beneficis de practicar un esport com l’aeròbic, però es disminueix considerablement el risc de lesions.

Cal recordar que , dins de l’aigua, el pes d’una persona es disminueix entre un 80 i 90% pel que el cos no es ressent i el risc de patir algun tipus de lesió disminueix considerablement. Es tracta d’una activitat física perfecta per a persones amb problemes traumatològics, articulars o musculars o persones en procés de rehabilitació a causa del reduït impacte articular.

Notícies relacionades

Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Veure més notícies →