Inici » Notícies » Col·legi i Ajuntament programen les Jornades Culturals i Esportives
Actualitat

Col·legi i Ajuntament programen les Jornades Culturals i Esportives

47 seg

El CEIP Albert Selma, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena ha programat una nova edició de les Jornades Culturals i Esportives, que se celebraran en la localitat els dies 10 i 11 d’abril.

jornades2 jornades3

Segons han explicat des de la direcció del centre educatiu, el programa s’iniciarà el dilluns 10 d’abril a les 9.30 amb una sessió de jocs adaptats en el poliesportiu municipal, amb la col·laboració de l’associació COCEMFE Maestrat. A partir de les 15 hores, d’altra banda es farà una sessió de contacontes i tallers literaris, en les aules del col·legi.

A més, les jornades també es desenvoluparan el dimarts, 11 d’abril. A les 9.30 hores està prevista l’explicació de receptes de cuina tradicional àrab, a càrrec de mares d’alumnes del col·legi, mentre que a les 11.30 tindrà lloc la degustació d’aquest tipus de productes. D’altra banda, els alumnes elaboraran una redacció sobre la xarrada gastronòmica.

Les jornades es tancaran amb l’exhibició de Tu sí que vals, una demostració d’habilitats per part dels alumnes del centre, que tindrà lloc a partir de les 15 hores. Des de la direcció del centre conviden a tots els veïns i familiars dels alumnes a participar de les activitats programades.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →