Inici » Notícies » Comencen els treballs de la brigada EMERGE a Sta. Magdalena
Actualitat

Comencen els treballs de la brigada EMERGE a Sta. Magdalena

34 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que demà, divendres 19 d’octubre, donaran començament els treballs de la brigada forestal EMERGE. En total, el consistori magdalener ha contractat, gràcies a la subvenció de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, a  10 persones, que realitzaran tasques de prevenció en matèria d’emergències en l’àmbit forestal, durant un període de 6 mesos.

emerge1

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que, “gràcies a aquesta nova brigada forestal podrem continuar mantenint els nostres barrancs i llits en bon estat, la qual cosa ens permet realitzar una important tasca de prevenció, tant d’incendis com de possibles avingudes d’aigua”.

Aquesta nova ajuda de la Generalitat ascendeix a 110.000 € i correspon al Programa de Subvencions Iniciativa Social, destinades a la contractació de persones parades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →