Inici » Notícies » Comencen els treballs de la brigada EMERGE a Sta. Magdalena
Actualitat

Comencen els treballs de la brigada EMERGE a Sta. Magdalena

34 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que demà, divendres 19 d’octubre, donaran començament els treballs de la brigada forestal EMERGE. En total, el consistori magdalener ha contractat, gràcies a la subvenció de la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, a  10 persones, que realitzaran tasques de prevenció en matèria d’emergències en l’àmbit forestal, durant un període de 6 mesos.

emerge1

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que, “gràcies a aquesta nova brigada forestal podrem continuar mantenint els nostres barrancs i llits en bon estat, la qual cosa ens permet realitzar una important tasca de prevenció, tant d’incendis com de possibles avingudes d’aigua”.

Aquesta nova ajuda de la Generalitat ascendeix a 110.000 € i correspon al Programa de Subvencions Iniciativa Social, destinades a la contractació de persones parades per corporacions locals de la Comunitat Valenciana”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Noticies

Santa Magdalena ha sigut punt d’eixida de la tercera etapa de la Territori Templer Run&Bike Experience

30 seg
Veure més notícies →