Inici » Notícies » Comencen els treballs de millora dels camins rurals danyats per la gota freda
Actualitat

Comencen els treballs de millora dels camins rurals danyats per la gota freda

50 seg

L’Ajuntament de Sta. Magdalena ja ha iniciat la reparació dels camins rurals, que es troben en mal estat, a causa de l’episodi de gota freda, que va viure la població  la setmana passada i que va deixar precipitacions acumulades, durant 48 hores, de prop de 300 litres per metre quadrat.

9092583d-acd9-4f3a-953c-f027dd45282d a84a68a0-6ef2-485f-936a-a19932b58a74

El consistori ha procedit a la contractació d’una empresa  de la zona, que amb una retroexcavadora està arreglant els més de 15 km de camins, que han quedat seriosament afectats per la pluja. “En alguns casos ens trobem amb foradades de més d’un metre d’altura i en uns altres, amb molta graveta solta, que també els operaris de la brigada, EMERGE, s’estan encarregant de netejar”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

a739e4ef-40bb-4e6c-904f-2c158c44205e

Bou comenta que “els camins en els quals era més urgent actuar, per a poder accedir a granges, ja hem realitzat una primera intervenció i ara estem continuant per tot el terme municipal”. Al mateix temps, l’alcalde de Sta. Magdalena sol·licita als veïns de la població, que comuniquen a l’Ajuntament si no pogueren accedir a alguna finca o explotació, a la qual siga prioritari el seu accés, per a poder intervindre al més prompte possible i donar solució al problema que s’haja pogut generar.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →