Inici » Notícies » Compte arrere per a les I Jornades Templeres de Sta. Magdalena
Actualitat

Compte arrere per a les I Jornades Templeres de Sta. Magdalena

52 seg

CARTELL JORNADES TEMPLERES_Mesa de trabajo 1

Sta. Magdalena es convertirà el pròxim, 15 de desembre, en la seu de la I Trobada Templer, organitzat pels Cavallers Templers de Castelló i que compta amb la col·laboració de l’ajuntament de la localitat.

Els Cavallers Templers arribaran a Sta. Magdalena sobre migdia i a les 12 hores visitaran el castell, Polpís, una de les fortaleses, que en el seu moment va ser propietat de l’orde del Temple. A les 14 hores, celebraran un dinar de germanor en el pavelló poliesportiu, el que poden participar els veïns i veïnes de Sta. Magdalena i del qual s’oferirà més informació en breu.

A la vesprada, a les 17 hores, els Cavallers Templers, desfilaran pels principals carrers del nucli urbà, finalitzant el seu recorregut en la plaça Espanya. El programa continuarà a les 18.30 hores, en la Capella, lloc en el qual, un historiador oferirà una xarrada relacionada amb el món dels templers.

Posteriorment, a les 19h es presentarà el llibre, “El Zorro Rojo” de Tomás de Foix i a la seua finalització es farà una representació de la vestimenta, que utilitzaven els cavallers de l’orde del Temple. A més, sobre les 20 hores es ballaran, també a La Capella danses medievals. Els actes conclouran a les 21 hores, en el pavelló poliesportiu amb un sopar de pa i porta’.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →