Inici » Notícies » Conselleria aprova el programa de necessitats per a la millora i ampliació del CEIP Albert Selma
Actualitat

Conselleria aprova el programa de necessitats per a la millora i ampliació del CEIP Albert Selma

49 seg

La conselleria d’Educació ha donat ja llum verda al programa de necessitats del CEIP Albert Selma, complint d’aquesta manera amb un dels tràmits de cara a les obres de millora i ampliació del col·legi públic de Sta. Magdalena.

thumb_IMG_9177_1024

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha explicat que: “ja estem amb el 50% cumplit de tota la tramitació del programa Edificant, sens dubte una bona notícia per al nostre municipi, perquè després d’un llarg procés, ara ja s’ha aprovat també el programa de necessitats del col·legi, atenent la conselleria les nostres peticions”.

En aquest sentit, el pla de necessitats, aprovat per la Generalitat inclou dues aules d’infantil, amb aseos annexos a cada aula i 4 d’educació primària, a més d’una aula de ciències experimentals i activitats plàstiques i una altra àrea d’educació física, amb vestuaris i dutxes incloses. El programa inclou, d’altra banda, una aula per a la  biblioteca, dos despatxos, sala de professors, sala de visites, consergeria, menjador i cuina i pista poliesportiva.

Ara, segons ha detallat Bou, els tècnics redactaran la memòria, que servirà de base per a la licitació de la redacció del projecte de reforma i ampliació del CEIP Albert Selma.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →