Inici » Notícies » Curs de preparació per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola a Santa Magdalena
Actualitat

Curs de preparació per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola a Santa Magdalena

37 seg

PRESENTACIO

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, dilluns que ve, 9 de setembre, arranca a la localitat el curs preparatori per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola.
Les classes són completament gratuïtes i s’impartiran fins al dia 7 d’octubre, els dilluns i dimecres, de 17 a 18h, en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Raquel Escrig, responsable de l’oficina de migració, PANGEA, de la localitat, explica que: “al llarg d’aquest curs realitzarem diferents exàmens de la prova de coneixements culturals i socials d’Espanya, amb l’objectiu que les persones que hagen de realitzar aquesta prova sapiguen, de primera mà, quin tipus de coneixements han de tindre per a obtindre la nacionalitat”. Aquest curs està obert a persones de qualsevol nacionalitat, que desitgen obtindre la nacionalitat espanyola.

D’altra banda, en breu, està previst que es pose en marxa un curs de castellà, també de preparació per a l’obtenció de la nacionalitat.

Notícies relacionades

Noticies

ta Magdalena rep material de protecció de la Diputació de Castelló

35 seg
Noticies

Santa Magdalena acumula més de 240 l/m² en l’últim episodi de pluges

47 seg
Noticies

Generalitat i Comunitat Maker del Baix Maestrat proveeixen a Santa Magdalena de material de protecció enfront del Covid-19

1 min, 5 seg
Noticies

La Ludoteca de Santa Magdalena proposa activitats motivacionals a les famílies

41 seg
Noticies

Bombers del Parc comarcal del Baix Maestrat duen a terme tasques de desinfecció a Santa Magdalena

1 min, 2 seg
Sin categoría

Santa Magdalena tanca instal·lacions i cursos municipals després de les recomanacions del Ministeri de Sanitat i Generalitat

48 seg
Veure més notícies →