Inici » Notícies » Curs de preparació per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola a Santa Magdalena
Actualitat

Curs de preparació per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola a Santa Magdalena

37 seg

PRESENTACIO

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, dilluns que ve, 9 de setembre, arranca a la localitat el curs preparatori per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola.
Les classes són completament gratuïtes i s’impartiran fins al dia 7 d’octubre, els dilluns i dimecres, de 17 a 18h, en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Raquel Escrig, responsable de l’oficina de migració, PANGEA, de la localitat, explica que: “al llarg d’aquest curs realitzarem diferents exàmens de la prova de coneixements culturals i socials d’Espanya, amb l’objectiu que les persones que hagen de realitzar aquesta prova sapiguen, de primera mà, quin tipus de coneixements han de tindre per a obtindre la nacionalitat”. Aquest curs està obert a persones de qualsevol nacionalitat, que desitgen obtindre la nacionalitat espanyola.

D’altra banda, en breu, està previst que es pose en marxa un curs de castellà, també de preparació per a l’obtenció de la nacionalitat.

Notícies relacionades

Noticies

El projecte d’urbanització del perímetre del CEIP Albert Selma seleccionat per la Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica per a ser subvencionat

49 seg
Noticies

Lliurament d’orles de la Ludoteca Municipal de Santa Magdalena

38 seg
Noticies

La Unitat de Respir Familiar de Santa Magdalena obri de nou les seues portes

1 min, 2 seg
Noticies

Santa Magdalena desinfecta diàriament els seus parcs infantils

44 seg
Noticies

Santa Magdalena instal·la el cercat de l’aulari provisional del CEIP Albert Selma

22 seg
Noticies

Santa Magdalena reobrirà la Unitat de Respir finalitzat l’Estat d’Alarma

38 seg
Veure més notícies →