Inici » Notícies » Demà finalitza el termini d’inscripció per al Campus d’Estiu de Sta. Magdalena
Actualitat

Demà finalitza el termini d’inscripció per al Campus d’Estiu de Sta. Magdalena

32 seg

Aquest divendres, 29 de juny, finalitza el termini d’inscripció per al Campus d’Estiu 2018 de Sta. Magdalena, organitzat per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de la localitat. Aquest campus donarà començament dilluns que ve, dia 2 i finalitzarà el 19 de juliol, sent l’horari del mateix de 10 a 13 hores.

campusestiu

‘*Expedició al Regne Animal’ és el lema de l’escola d’estiu, que es dirigeix a xiquets d’entre 1 i 12 anys, que sota la supervisió de monitores especialitzades, realitzaran tot tipus d’activitats, en aquesta edició molt enfocades a la cura i respecte dels animals.

A més, realitzaran una Festa Holly Colours, Scape Room, tot tipus d’activitats aquàtiques, acampada, etc… en definitiva un món de diversió, del que gaudiran els més xicotets de la casa, concretament els més de 40 alumnes que ja s’han inscrit en les activitats del Campus.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →