Inici » Notícies » Demà s’inicien les Festes de la Joventut
Actualitat

Demà s’inicien les Festes de la Joventut

1 min, 7 seg

Demà divendres i com a avantsala de les Festes Patronals, donaran començament en Sta. Magdalena, les Festes de la Joventut, organitzades per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb el consistori de la localitat.
D’aquesta manera, el divendres a la nit, en la pista annexa del pavelló poliesportiu se celebrarà la nit chillout, “hem preparat un ambient molt càlid i tranquil on posarem música *chillout i per descomptat hi haurà tot tipus de beguda més exòtiques, pròpies d’aquest tipus d’ambient”, ha explicat Iván Pegueroles, president de l’entitat, qui també ha comentat que en aquesta edició han decidit apostar per augmentar un dia més aquests ja tradicionals festejos.
Pel que fa al dissabte. Segons la programació, a partir de les 18 hores, donarà començament una de les novetats del programa d’enguany, la vesprada de pinxos bascos en el pavelló poliesportiu. Tal com ha detallat Pegueroles, “servirem tot tipus de pinxos, com se sol fer al País Basc, esperem que la gent venja i responga bé, ja que es tracta de comprar tíckets i oferim tapa i beguda”.
A partir de les 20 hores, tot un clàssic d’aquestes festes, el VII Concurs de Cocs Dolços i Salats, en el qual pot participar qui ho desitge. Un jurat d’experts nomenarà al guanyador de les dues categories, la de dolç i la de salat.
D’altra banda, a les 21.30 hores i també en la pista del poliesportiu donarà començament el sopar de pa i porta i el posterior concurs de cremaet. L’orquestra Pompeya amenitzarà la vetlada, que conclourà amb discomòbil, El Sarao i Festa de l’Escuma.

 

PAIPORTA

Notícies relacionades

Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza una xarrada sobre la malaltia de l’Alzheimer

41 seg
Noticies

Ecovidrio i la Diputació de Castelló posen en marxa a Santa Magdalena el “Repte Mapamundi” per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre

1 min, 19 seg
Veure més notícies →