Inici » Notícies » Demà s’inicien les Festes de la Joventut
Actualitat

Demà s’inicien les Festes de la Joventut

1 min, 7 seg

Demà divendres i com a avantsala de les Festes Patronals, donaran començament en Sta. Magdalena, les Festes de la Joventut, organitzades per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet, en col·laboració amb el consistori de la localitat.
D’aquesta manera, el divendres a la nit, en la pista annexa del pavelló poliesportiu se celebrarà la nit chillout, “hem preparat un ambient molt càlid i tranquil on posarem música *chillout i per descomptat hi haurà tot tipus de beguda més exòtiques, pròpies d’aquest tipus d’ambient”, ha explicat Iván Pegueroles, president de l’entitat, qui també ha comentat que en aquesta edició han decidit apostar per augmentar un dia més aquests ja tradicionals festejos.
Pel que fa al dissabte. Segons la programació, a partir de les 18 hores, donarà començament una de les novetats del programa d’enguany, la vesprada de pinxos bascos en el pavelló poliesportiu. Tal com ha detallat Pegueroles, “servirem tot tipus de pinxos, com se sol fer al País Basc, esperem que la gent venja i responga bé, ja que es tracta de comprar tíckets i oferim tapa i beguda”.
A partir de les 20 hores, tot un clàssic d’aquestes festes, el VII Concurs de Cocs Dolços i Salats, en el qual pot participar qui ho desitge. Un jurat d’experts nomenarà al guanyador de les dues categories, la de dolç i la de salat.
D’altra banda, a les 21.30 hores i també en la pista del poliesportiu donarà començament el sopar de pa i porta i el posterior concurs de cremaet. L’orquestra Pompeya amenitzarà la vetlada, que conclourà amb discomòbil, El Sarao i Festa de l’Escuma.

 

PAIPORTA

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →